Tweede deel ‘Manifest’ seizoen 4 zou deze lente al op Netflix verschijnen

Goed nieuws voor de fans van Manifest. Het tweede deel van seizoen 4 zou namelijk deze lente al uitkomen op Netflix. Dat vertelt showrunner Jeff Rake. Dat is veel vroeger dan vele fans hadden verwacht. Het eerste deel kwam namelijk pas in november uit. De release van het tweede deel zal ook meteen het einde van Manifest betekenen.

Fans van Manifest kunnen al beginnen uitkijken naar de laatste afleveringen van de serie. Het tweede deel van het vierde, en allerlaatste, seizoen zou namelijk deze lente al verschijnen. Manifest begon ooit als serie onder de vleugels van NBC, maar werd daar na drie seizoenen gecanceld. Gelukkig pikte Netflix de reeks op waardoor er nog één laatste seizoen werd gemaakt.

Manifest

Manifest gaat over een passagiersvliegtuig dat vijf jaar van de radar verdween. Wanneer het vliegtuig landt, komen de passagiers in een volledig nieuwe realiteit terecht. In vijf jaar tijd is de wereld namelijk al enorm veranderd. En daarnaast ging iedereen er ook van uit dat alle reizigers de vlucht niet hadden overleefd.

Nadat de serie vorig jaar werd stopgezet door de zender NBC, verhuisde die naar Netflix. Op het moment dat de eerste drie seizoenen op het streamingplatform verschenen, nam de populariteit enkel nog maar toe. De serie werd in een groot aantal landen de best bekeken titel op dat moment, en Netflix besloot Manifest dus ook een waardig afscheid te geven met een vierde en laatste seizoen.

Tweede deel

Hoewel het eerste deel van dat laatste seizoen pas in november verscheen, komt ook het échte einde er bijna aan. De laatste tien afleveringen zouden namelijk nog voor de zomer te zien zijn op Netflix. Dat liet showrunner Jeff Rake weten op Twitter na een watchparty met de fans van de reeks. “Ik hoop dat jullie hier even hard van genoten hebben als ik. Het tweede deel komt deze lente. Ik zie jullie dan!”

Meer
Lees meer...