Margot Robbie gaat film producen gebaseerd op videogame ‘The Sims’

Margot Robbie gaat instaan voor de productie van een film gebaseerd op het computerspel The Sims, dat meldt The InSneider. Het project wordt geleid door haar productiebedrijf LuckyChap, dat eerder succesvolle films zoals Barbie heeft gemaakt. Een releasedatum is nog niet bekend.

Kate Herron zal de film regisseren, bekend van haar werk aan de Marvel-serie Loki. Samen met Briony Redman zal ze ook het scenario schrijven. Voor fans is het uitkijken naar meer updates en aankondigingen over de cast en de releasedatum.

The Sims

Het originele The Sims computerspel werd voor het eerst uitgebracht in 2000. Het is uitgegroeid tot een van de best verkochte videogamefranchises aller tijden, met meer dan 200 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het spel stelt spelers in staat om virtuele personages, bekend als ‘Sims’, te besturen en hun leven te simuleren. Spelers doen alledaagse taken zoals eten en slapen tot het opbouwen van relaties en carrières.

Er wordt nu al enkele jaren gewerkt aan een nieuwe versie van het populaire videospel The Sims. Het spel is al aan z’n vijfde editie toe en die zou wel eens gratis kunnen zijn. De release laat al een tijdje op zich wachten en zal hoogstwaarschijnlijk in 2025 uitkomen.

Margot Robbie

Naast acteren, producet Margot Robbie regelmatig ook een film. Verder is de actrice ook bekend van haar rollen in The Wolf of Wall Street en Once Upon a Time in Hollywood. In 2023 speelde ze de hoofdrol in de film Barbie en werd de film voor verschillende Oscars genomineerd, hoewel de prijzen uiteindelijk naar anderen gingen. Oppenheimer ging met de prijzen lopen.

Meer
Lees meer...