Margot Robbie en stylist Andrew Mukamal kondigen boek ‘Barbie: The World Tour’ aan

De Barbie-hype is nog niet voorbij. Deze zomer zullen actrice Margot Robbie en haar stylist Andrew Mukamal samen een boek uitbrengen waarin de looks van Margot Robbie als Barbie centraal zullen staan. De cover van het boek is al verschenen en daarop zien we Margot Robbie als een Barbiepop tussen haar accessoires.

Het is bijna dag op dag een half jaar geleden dat de film Barbie in de filmzalen kwam. Zowel in de film als bij de perstour verscheen actrice Margot Robbie in heel wat geweldige Barbielooks en die krijgen nu hun eigen moment in de spotlights in het koffietafelboek Barbie: The World Tour.

Barbie: The World Tour

Het boek Barbie: The World Tour is een samenwerking van actrice Margot Robbie en haar stylist Andrew Mukamal. Die laatste was verantwoordelijk voor de looks van Margot Robbie op de roze loper tijdens de perstour van Barbie. Tijdens die perstour was de actrice in verschillende looks te zien die allemaal gebaseerd waren op looks van de Barbiepop. Die looks worden nu samengebracht in het koffietafelboek Barbie: The World Tour.

Op de cover, die Andrew Mukamal nu al deelde, krijgen we te zien hoe het boek er zal uitzien. We zien Margot Robbie als een Barbiepop in haar doosje, met haar accessoires rond zich verspreid. Ook de andere foto’s zullen dus waarschijnlijk deze setting gebruiken. De foto’s werden gemaakt door Britse Craig McDean.

Bij de foto van de cover deelt Mukamal dat het boek een idee was dat hij kreeg in maart 2023 toen hij begon te dromen over de looks van Margot Robbie voor de Barbie-perstour. “Ik had nooit kunnen dromen dat we maar een paar maanden later in de studio stonden om dit project te shooten met het team van onze dromen. Dit boek is een werk van liefde, opgedragen aan Barbielovers en modeliefhebbers over de hele wereld.”

Bekijk hier de cover van het boek:

Barbie: The World Tour verschijnt op 8 maart 2024.

Meer
Lees meer...