Vijfde boek ‘Heartstopper’ komt volgende maand uit

Goed nieuws voor de fans van Heartstopper. Terwijl sommigen ongeduldig wachten op het derde seizoen van de Netflixreeks, komt er volgende maand alvast een nieuwe comic uit. De laatste dateert ondertussen al van 2021, nog voor de release van de serie op Netflix.

De productie van het derde seizoen van Heartstopper is ondertussen van start gegaan. Daarin zullen, net zoals in de vorige twee seizoenen, verhaallijnen uit de comics van auteur Alice Oseman gebruikt worden. Maar aangezien de vorige seizoenen al heel wat van die verhaallijnen hebben gebruikt, zijn er nieuwe comics nodig. Die komen er nu dus ook echt aan. Op 7 december verschijnt Heartstopper Vol. 5 in de boekenwinkels.

Heartstopper

Ondertussen is Heartstopper hier vooral bekend als serie op Netflix. Maar die serie is gebaseerd op de minstens even succesvolle comicreeks van auteur Alice Oseman. Die reeks bestaat uit vier boeken, waarvan de eerste drie boeken al verwerkt zaten in de serie op Netflix.

Omdat een seizoen vaak dus meer vertelt dan één boek, was er nood aan nieuwe verhaallijnen. Die komen er dus volgende maand ook in boekvorm. Na twee jaar verschijnt er een nieuwe comic in de boekenreeks van Oseman.

Volgende stap

Wat daar precies in staat te gebeuren, is nog niet bekend. Al laat de beschrijving wel al uitschijnen dat Charlie en Nick zich voorbereiden op de volgende stap. “Charlie heeft het gevoel dat hij klaar is voor een volgende stap in hun relatie. Hij wil graag bij Nick logeren, maar de toestemming daarvoor vragen lijkt een uitdaging. Daarnaast heeft Nick ook andere dingen aan zijn hoofd. Hij moet namelijk beslissen naar welke universiteit hij wil trekken. Wat zal dat betekenen voor hun relatie?”, valt er te lezen.

Hearstopper Vol. 5 is vanaf 7 december beschikbaar in de boekhandels.

Meer
Lees meer...