Marvel-reeks ‘Loki’ krijgt trailer voor tweede helft seizoen met enkele opvallende beelden

Marvel heeft een zogenaamde mid-season trailer gedeeld van Loki, waarvan momenteel al drie afleveringen op Disney+ staan. In die trailer zien we enkele beelden van de volgende en meteen ook laatste drie afleveringen. Het meest opvallende daarvan is een kort fragment waarvan Loki op de troon van Asgard lijkt te staan.

Op woensdag 9 juni verscheen de eerste aflevering van Loki op Disney+. Sindsdien komt er iedere woensdag om 9 uur Belgische tijd een nieuwe aflevering. In totaal bestaat de Marvel-reeks uit zes afleveringen waardoor we nu dus exact halverwege zitten.

De eerste helft van Loki zorgde bij de kijkers vooral voor heel wat vragen. Er wordt dan ook uitgekeken naar de tweede helft voor antwoorden, over Loki, Sylvie, de Time Variance Authority (TVA) en de mysterieuze Time-Keepers.

Asgard?

Een korte mid-season sneak peek van Marvel over de laatste drie afleveringen van de reeks zullen de fans van Loki alleen maar nieuwsgieriger maken. Hoewel de video bijna 2 minuten duurt, zien we pas in de laatste 30 seconden nieuwe beelden.

Veel wijzer worden we dus niet van deze trailer al vallen er toch enkele zaken op. Zo zien we dat het duo Loki en Sylvie – zoals te verwachten was – weet te ontsnappen van de gedoemde maan Lamentis-1. Het meest opvallende beeld is echter dat van iets wat lijkt op Asgard. In welke tijd dat fragment zich afspeelt, valt uit de trailer wel niet uit te maken.

Bekijk hier de mid-season trailer van Loki

Meer
Lees meer...