Marvel dropt laatste trailer ‘Black Widow’

Eind april komt de film Black Widow bij ons in de zalen. De Marvel-film speelt zich af na Captain America: Civil War en focust op het persoonlijke verhaal van Natasha Romanoff, nog lang voor ze een Avenger was.

Black Widow (of Natasha Romanoff) was hiervoor al te zien in Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War. De nieuwe film Black Widow speelt zich daartussen af. Romanoff, gespeeld door Scarlett Johansson, komt terug thuis, en wordt daar gekweld door problemen uit haar verleden. Daarvoor krijgt ze de hulp van haar (bijna) zus Yelena Belova, de Russische Red Guardian en Melina Vostokoff.

Familie

De trailer focust op twee aspecten van Romanoffs leven. Langs de ene kant is er Red Room, het geheime trainingsprogramma van de Sovjet-Unie dat Natasha moest volgen en langs de andere kant focust het verhaal op haar familie. In de film blijkt dat Red Room jonge meisjes brainwasht en koelbloedige moordenaars van hen maakt. In de trailer is te zien hoe Natasha beseft dat haar vijand Taskmaster verantwoordelijk is voor het nieuwe ‘moordleger’. Samen met haar familie gaat ze hem achterna, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

De cast van de film bestaat onder andere uit Scarlett Johansson, Florence Pugh en David Harbour. De film is vanaf 29 april te zien in de Belgische zalen.

Bekijk de volledige Black Widow-trailer hier:

Meer
Lees meer...