Matt LeBlanc deelt eerbetoon aan Matthew Perry op Instagram: “Het was een eer je mijn vriend te kunnen noemen”

Het is ondertussen iets meer dan twee weken geleden dat acteur Matthew Perry overleed. Hij is vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in Friends. De rest van de cast reageerde al met een gedeeld statement, maar nu deelt Matt LeBlanc ook een persoonlijk bericht aan de acteur die jarenlang zijn beste vriend speelde op televisie, maar dat ook in het echte leven was.

Op 29 oktober moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles. Ondertussen werd hij al in intieme kring begraven, waarbij ook zijn collega’s van Friends aanwezig waren. Deze collega’s – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc – deelden al een gezamenlijk statement waarin ze lieten weten dat ze allemaal kapot waren van het verlies van Matthew. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie.” In het statement schreven ze ook dat ze, wanneer ze daar zelf klaar voor waren, meer zouden zeggen. En de eerste die nu een persoonlijk statement deelt, is Matt LeBlanc.

“Ik zal je nooit vergeten”

Matt LeBlanc, die in Friends te zien was als Chandlers beste vriend en jarenlange huisgenoot Joey, deelde nu een persoonlijke boodschap aan Matthew Perry op Instagram. Het gaat om een emotioneel bericht, waaruit blijkt dat de twee ook na jaren na de opnames van Friends nog steeds vrienden waren.

Bij een aantal foto’s vanop de set van Friends deelde Matt LeBlanc het volgende: “Matthew, het is met pijn in het hart dat ik afscheid van je moet nemen. De tijden die we samen hebben doorgebracht waren bij de beste momenten van mijn leven. Het was een eer om het podium met jou te delen en je mijn vriend te kunnen noemen. Ik zal altijd blijven lachen wanneer ik aan je denk en ik zal je nooit vergeten. Nooit. Spreid je vleugels uit en vlieg, mijn broer, want je bent eindelijk vrij. Veel liefde. En ik denk dat je die 20 dollar die je me nog moet, zal bijhouden.”

Bekijk hier de post van Matt LeBlanc op Instagram:

Meer
Lees meer...