Cast ‘Friends’ reageert op overlijden Matthew Perry: “We zijn er kapot van”

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer hebben gezamenlijk gereageerd op het onverwachte overlijden van hun voormalige Friends-collega Matthew Perry. Het vijftal laat in een kort statement weten kapot te zijn van verlies.

Afgelopen weekend kwam het droevige nieuws dat Matthew Perry is overleden. De 54-jarige acteur is in zijn jacuzzi dood teruggevonden, al is er nog niet helemaal duidelijk wat de precieze doodsoorzaak is. Na het nieuws van de dood van Matthew Perry, die vooral bekend is als Chandler Bing uit Friends, reageerden meteen heel wat bekende collega’s op het overlijden.

Op een reactie van de vijf andere leden van de hoofdcast van Friends was het wel even wachten. Er waren toen wel al berichten dat zij te veel geschrokken waren van het nieuws en niet meteen wilden reageren. Ondertussen hebben Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) en David Schwimmer (Ross) wel een kort statement gedeeld via de website People.

“Meer dan collega’s”

“We zijn allemaal zo kapot van het verlies van Matthew. We waren meer dan alleen maar collega’s. We zijn een familie. Er valt zoveel te zeggen, maar op dit moment gaan we even de tijd nemen om te rouwen en dit vreselijke verlies te verwerken”, schrijven ze daar.

“Te gepasten tijde zullen we meer zeggen, als en wanneer we daartoe in staat zijn. Voor nu zijn onze gedachten en onze liefde bij Matty’s familie, zijn vrienden en iedereen die van hem hield over de hele wereld”, klinkt het verder in de verklaring, die door de vijf castleden ondertekend is.

Meer
Lees meer...