‘Mean Girls’-musicalfilm krijgt nieuwe teaser in kerstsfeer

Het nieuwe jaar zal afgetrapt worden met een remake van de populaire cultfilm Mean Girls. De nieuwe versie van de film wordt eigenlijk een herwerking van de musical die gebaseerd is op de film uit 2004, die binnenkort dus 20 jaar oud wordt. Om Kerstmis te vieren, deelde het officiële account van de film op X (Twitter) een nieuwe teaser.

Get in losers, want vanaf woensdag 10 januari 2024 kan je in de Belgische filmzalen gaan kijken naar de remake van Mean Girls. De film, die bijna 20 jaar geleden uitkwam, werd in een hedendaags jasje gegoten en werd daarbij ook herwerkt tot een musical. De officiële trailer is al even uit, maar nu hebben we op kerstdag nog een extra teaser gekregen, in kerststemming.

Mean Girls

In de nieuwe teaser krijgen we al wat meer beelden te zien van de legendarische scène op de kerstshow van de school in Mean Girls. We zien hoe Cady en de Plastics hun dansje opvoeren, waarbij ze deze keer de glitterversie van hun kerstpakjes dragen. Daarnaast krijgen we ook de moeder van Regina George te zien die de meisjes “Sleigh queens” toeroept.

In de musicalversie krijgt Mean Girls bijna een volledig nieuwe cast. Eén actrice zal daarbij wel haar rol hernemen. Tina Fey, die zowel bij de originele film als de musicalversie verantwoordelijk was voor de screenplay, is opnieuw te zien als Ms. Norbury, maar Cady en de Plastics zullen door nieuwe gezichten gespeeld worden. Cady zal gespeeld worden door Angourie Rice, die eerder al Betty speelde in de films van Spider-Man. De rol van Regina George wordt zo gespeeld door Renée Rapp, die je kan kennen van The Sex Lives of College Girls. Daarnaast speelde zij de rol van Regina ook al in de Broadway-versie van Mean Girls. De rollen van Gretchen Wieners en Karen Shetty worden deze keer gespeeld door Bebe Woods (Love, Victor) en Avantika Vandanapu (Senior Year).

Cady’s love interest Aaron Samuels wordt dan weer gespeeld door Christopher Briney (The Summer I Turned Pretty) en Jon Hamm (Mad Men) kruipt in de huid van Coach Carr. Jenna Fischer (The Office) zal te zien zijn als Ms. Heron, de moeder van Cady en Ashley Park (Emily in Paris) speelt de leerkracht Frans.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor Mean Girls:

Bekijk hier nog eens de officiële trailer voor Mean Girls:

Mean Girls verschijnt op woensdag 10 januari 2024 in de Belgische filmzalen.

Meer
Lees meer...