Nieuwe ‘Mean Girls’ krijgt eerste beelden

Wie binnenkort naar de concertfilm van Taylor Swift gaat kijken, krijgt waarschijnlijk ook meteen de eerste beelden van de nieuwe Mean Girls-film te zien. Die worden namelijk net voor de concertfilm getoond en geven ons al een eerste idee van hoe de nieuwe versie er zal uitzien. Actrice en zangeres Renée Rapp schittert alvast in de hoofdrol.

De iconische Mean Girls-dag ligt ondertussen al even achter ons, maar toch blijft het nieuws over een nieuwe film zich opstapelen. Het gaat over de musicalfilm die begin 2024 zal verschijnen in de bioscoop. Daarin zien we opnieuw het originele verhaal, maar deze keer in een musicaljasje.

Mean Girls

Mean Girls verscheen in 2004 en is nog steeds een van de populairste films in zijn genre. Het verhaal gaat over Cady die na jaren thuisonderwijs naar een normale middelbare school trekt. Daar krijgt ze natuurlijk meteen te maken met alle positieve, maar ook negatieve zaken die zo’n echte school te bieden heeft.

Op haar eerste dag maakt ze ook kennis met de “Plastics” en de door iedereen graag geziene Regina George. Terwijl het er in het begin op lijkt dat de twee vrienden zullen worden, verandert alles wanneer Cady verliefd wordt op Aaron, de ex van Regina.

Musicalfilm

Na het jarenlange succes van de film verscheen er in 2017 ook een musical op Broadway. Daarin werd het verhaal uit de film vertelt aan de hand van een handvol popsongs. De musical was een gigantisch succes en was uiteindelijk tot 2021 te zien. Het succes wilden de makers nadien maar al te graag omzetten in een filmversie.

Die filmversie zal dus begin 2024 verschijnen met actrice en zangeres Renée Rapp in de rol van Regina George. Zij is de laatste jaren vooral bekend door haar rol in Sex Lives of College Girls, maar speelde ook de rol van George in de musical op Broadway. Naast haar zijn ook onder andere Christopher Briney (The Summer I Turned Pretty), Ashley Park (Emily in Paris), Angourie Rice (Honor Society), Jenna Fischer (The Office) te zien. Actrice Tina Fey, die het verhaal ook schreef, keert terug als Mrs. Norbury.

Bekijk de eerste beelden van de nieuwe Mean Girls hier:

@youngexwives her name is regina george and she is a massive deal #TSTheErasTourFilm #MeanGirlsTheMusical #MeanGirls #ReneeRapp #TaylorSwift #ReginaGeorge ♬ original sound – youngexwives

Mean Girls verschijnt in januari 2024 in de bioscoop.

Meer
Lees meer...