Paramount deelt ‘Mean Girls’ integraal op TikTok om 3 oktober te vieren

Het is vandaag 3 oktober en iedereen die Mean Girls gezien heeft, weet dat dat een bijzondere dag is voor Cady (Lindsay Lohan). Daarom werd 3 oktober uitgeroepen tot Mean Girls Day. En die dag laat Paramount, de studio achter de film, niet onopgemerkt voorbijgaan.

“On October 3rd he asked me what day it was.” “It’s October 3rd.” Er zijn weinig filmquotes die zo bekend zijn als deze quote uit Mean Girls. Door de populariteit van de quote werd 3 oktober uitgeroepen tot officiële Mean Girls Day en die kan je dit jaar gepast vieren.

Mean Girls

Mean Girls verscheen in 2004 en wordt nog steeds gezien als een van de klassiekers in z’n genre. In de film volgen we Cady Heron (Lindsay Lohan) die nadat ze haar hele leven thuisonderwijs kreeg op een normale middelbare school terechtkomt. Daar maakt ze al snel kennis met de verschillende kliekjes en wordt ze vooral gewaarschuwd voor de populaire “Plastics” onder leiding van Regina George (Rachel McAdams). Zij zijn de populairste meisjes van de school, maar ze zijn ook echte mean girls. Wanneer Cady een oogje krijgt op Aaron (Jonathan Bennett), de ex van Regina, wordt ze de aartsvijand van Regina en komt ze terecht in haar Burn Book.

Wie Mean Girls nog niet gezien heeft (foei) of de film graag nog eens wil bekijken, heeft vandaag geluk. Je kan de film namelijk volledig én legaal vinden op TikTok. De film werd namelijk gedeeld door Paramount, de filmstudio die Mean Girls maakte. Paramount deelde de film op in 23 TikTokvideo’s, waarin je uiteindelijk dus de hele film van 1 uur en 37 minuten kan bekijken.

Wie een account heeft op Netflix of Streamz en de film toch liever op een iets groter scherm bekijkt, kan hem ook daar vinden.

Bekijk hier het eerste deel van Mean Girls op TikTok (de andere delen zijn op hetzelfde account te vinden):

@meangirls Get in, loser. We’re watching the full #MeanGirls movie. Part 1 #meangirlsday #october3rd ♬ Mean Girls Available On Digital – Mean Girls
Meer
Lees meer...