Gerucht: Reboot van ‘The Office’ op komst

Volgens hardnekkige geruchten is er een reboot op komst van de serie The Office. Greg Daniels, die ook verantwoordelijk was voor de originele US-versie van de reeks, zou dat dat nieuws binnenkort bekendmaken.

Het eerste seizoen van de Britse versie van The Office, met Ricky Gervais, dateert al van 2001. In 2005 ging de Amerikaanse versie, met Steve Carell, van start. Die reeks liep uiteindelijk tot 2013, al zouden sommige fans die laatste seizoenen misschien liever vergeten. Sindsdien zijn er in heel wat landen al remakes gemaakt van de populaire sitcom. Meest recent was dat het geval in Saudi-Arabië, en binnenkort komt er op Prime Video ook een Australische versie.

Staking

De laatste jaren is er ook al regelmatig sprake van een reboot van de Amerikaanse versie van The Office, maar dat nieuws is nooit officieel bevestigd. Daar zou binnenkort verandering in kunnen komen. De website puck.news verraste vandaag namelijk met dat nieuws. Volgens hen zouden we binnenkort de bevestiging krijgen over een reboot van The Office US.

Dat nieuws zou wel maar officieel gemaakt worden als de scenaristenstaking in Hollywood volledig achter de rug is. Nadat er afgelopen weekend eindelijk een akkoord is bereikt tussen beide partijen, zou het einde van die staking niet lang meer op zich laten wachten. Eens die staking voorbij is, mogen we ons verwachten aan heel wat nieuwe aankondigingen die al enige tijd liggen te wachten.

Realistisch?

Het is moeilijk in te schatten hoe geloofwaardig het gerucht over een reboot van The Office is. Greg Daniels stond daar lang weigerachtig tegenover in interviews, maar zette vorig jaar de deur toch op een kier.

Meer
Lees meer...