‘Mean Girls’-musicalfilm krijgt eerste trailer

De legendarische film Mean Girls komt begin volgend jaar terug. Deze keer werd de film uit 2004 in een musicaljasje gegoten. En daar krijgen we nu de eerste beelden van te zien in de officiële trailer.

Fans van Mean Girls hebben iets om naar uit te kijken. Volgend jaar is het twintig jaar geleden dat de film verscheen en dat zal gevierd worden met een nieuwe versie van de cultklassieker. Het gaat om een musical die gebaseerd is op de Broadway-versie van de film.

Mean Girls musical

Mean Girls volgt nog steeds het verhaal van Cady, die nadat ze jarenlang thuisonderwijs kreeg, kennismaakt met het leven op de schoolbanken. Ze komt terecht op een school die geregeerd wordt door de populaire Regina George en haar Plastics. Cady wil bij deze populaire meisjes horen, maar dat is ten koste van haar nieuwe vrienden en haar eigen persoonlijkheid.

In 2017 verscheen Mean Girls al in een musicalversie op Broadway en het is die versie die nu opnieuw herwerkt is voor het grote scherm. Wie Mean Girls (meerdere keren) gezien heeft, zal al zeker heel wat quotes en scènes kunnen herkennen in de trailer. Maar de trailer maakt ook duidelijk dat de film in een hedendaags jasje werd gegoten. Zo doet sociale media z’n intrede in de film, want tegenwoordig is dat natuurlijk een must in Girl World.

Nieuwe cast

In de musicalversie van Mean Girls leren we een nieuwe cast kennen. Al er is wel één persoon die haar rol herneemt. Tina Fey, die zowel bij de originele film als de musicalversie verantwoordelijk was voor de screenplay, is opnieuw te zien als Ms. Norbury, maar Cady en de Plastics zullen door nieuwe gezichten gespeeld worden. Cady zal gespeeld worden door Angourie Rice, die eerder al Betty speelde in de films van Spider-Man. De rol van Regina George wordt zo gespeeld door Renée Rapp, die je kan kennen van The Sex Lives of College Girls. Daarnaast speelde zij de rol van Regina ook al in de Broadway-versie van Mean Girls. De rollen van Gretchen Wieners en Karen Shetty worden deze keer gespeeld door Bebe Woods (Love, Victor) en Avantika Vandanapu (Senior Year).

Cady’s love interest Aaron Samuels wordt dan weer gespeeld door Christopher Briney (The Summer I Turned Pretty) en Jon Hamm (Mad Men) kruipt in de huid van Coach Carr. Trouwe fans van The Office zullen in de trailer ook Jenna Fischer (Pam) kunnen herkennen. Zij speelt de rol van Ms. Heron, de moeder van Cady. Ashley Park, die we kennen van Emily in Paris, speelt de leerkracht Frans.

Bekijk hier de officiële trailer voor de musicalversie van Mean Girls:

Meer
Lees meer...