Mel B wil een Spice Girls-reünie (en wij ook!)

Spice Girls
Isopix

Spice Girl Mel B schittert deze winter op de cover van de Kersteditie van Grazia Magazine. Daarbij hoort natuurlijk een interview. En bij een interview hoort meestal ook een nieuwtje. Scary Spice liet deze keer vallen dat ze écht wil dat de Spice Girls opnieuw samen op het podium staan.

Afgelopen jaar deelden vier van de vijf Spice Girls nog eens het podium. De reünie was, zoals aangekondigd, van korte duur en alleen in het Verenigd Koninkrijk. Dat fans van over de hele wereld dat jammer vinden, da’s logisch. Maar ze zijn blijkbaar niet alleen!

“Gaan we nog samen iets doen of wat?!”

Scary Spice Mel B liet namelijk tijdens een fotoshoot met Grazia Magazine vallen dat ze er alles aan wil doen om alle vijf de Spice Girls opnieuw samen op het podium te krijgen.

“Ik heb er altijd achter gestaan en blijkbaar werkt het, want we hebben het allemaal samen gedaan het afgelopen jaar”, begint ze. “Nou, vier van ons.” Mel B had zelfs eerder die week nog een berichtje gestuurd naar haar mede-Spice Girls: “Kom op, gaan we nog samen iets doen of wat?!”

Vijf Spices op Glastonbury?

Na de (korte) tournee van afgelopen jaar, liet Mel B al vallen dat ze die graag nog een staartje zou geven. Het Britse festival Glastonbury viert volgend jaar namelijk z’n vijftigste verjaardag en voor die gelegenheid wil Melanie Brown (zo heet ze echt) alle vijf de Spice Girls samen op het podium krijgen.

Victoria Beckham paste voor de vorige tour, omdat ze het gevoel had dat er té veel veranderd was. “Het heeft me heel wat moed gekost om niet opnieuw met de Spice Girls op tournee te gaan, maar degene te zijn die zegt ‘weet je, ik doe het niet, omdat de dingen anders voelen dan ze geweest zijn’”, zei ze toen.

Fans krijgen binnenkort sowieso Scary Spice (Mel B), Baby Spice (Emma Bunton), Ginger Spice (Geri Halliwell), Sporty Spice (Mel C) én Posh Spice (Victoria Beckham) samen te zien. De vijf werken namelijk allemaal mee aan een animatiefilm over de Spice Girls.

Gesponsorde artikelen