‘Met Vier in Bed’ komt deze zomer terug

De zomervakantie staat voor de deur en bij VTM betekent dat dat het tijd is voor een nieuw seizoen van Met Vier in Bed. Tijdens de zomer zullen we kennismaken met 36 B&B-uitbaters die elkaars verblijf zullen testen en punten zullen geven. Het nieuwe seizoen zal ons langs enkele bijzondere plaatsen brengen.

Het eerste seizoen van Met Vier in Bed verscheen in 2010, waarna we elk jaar een nieuw seizoen kregen tot 2019. Van 2020 tot 2022 moesten we het eventjes zonder de reeks doen, maar sinds vorig jaar is Met Vier in Bed helemaal terug. En ook deze zomer zal je maar liefst 36 B&B’s over het hele land kunnen ontdekken.

Met Vier in Bed

Met Vier in Bed, Komen Eten voor B&B’s, is vanaf maandag 1 juli opnieuw te bekijken op VTM. Net zoals in de afgelopen 11 seizoenen zullen we elke week kennismaken met vier B&B-uitbaters. Zij zullen van maandag tot en met donderdag elke dag in een van de B&B’s verblijven en hun ongezouten mening (en bijhorende bedjes) geven. Wie op het einde van de week de meeste bedjes verzamelt, wordt de weekwinnaar.

Ook dit jaar zullen we weer kennismaken met heel wat bijzondere B&B’s. Zo verklapt VTM al dat we deze keer zullen overnachten in treinwagons, in een wellnesswalhalla of in voormalige varkensstallen en kunnen genieten van een sterrenmenu, een biermimosa bij het ontbijt of huisgemaakte Italiaanse ijsjes. En ook de activiteiten zullen niet van de minste zijn. Zo zullen er garnalen gepeld worden, zal er paargereden worden met Willy Naessens en zal een velodroom onveilig gemaakt worden met de fiets.

Het nieuwe seizoen zal ons opnieuw meenemen naar de uithoeken van ons land. Van de Vlaamse velden naar de Waalse heuvels, van pittoreske en charmante dorpjes naar populaire grootsteden. Daar zullen de concullega’s elkaars B&B beoordelen op het vlak van de kamer, het ontbijt, de hygiëne, de activiteit en de gastvrijheid. Dit jaar zullen er dus opnieuw negen weekwinnaars zijn die vanaf dan kunnen pronken met de Met Vier in Bed-trofee aan de voordeur van hun B&B.

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen:

Het nieuwe seizoen van Met Vier in Bed is vanaf 1 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.35 uur te bekijken op VTM en online via VTM GO.

Meer
Lees meer...