‘Met Vier in Bed’: Dit staat er op de planning in de eerste week

De bedden zijn opgemaakt, de aperitief staat koud en de ontbijttafels zijn gedekt. De B&B-uitbaters uit het nieuwe seizoen van Met Vier in Bed, vanaf maandag 1 juli bij VTM, gooien al hun charmes in de strijd om hun concullega’s te imponeren.

Vanaf volgende week is VTM terug met een nieuw seizoen van Met Vier in Bed. Daarin gaan opnieuw wekelijks vier duo’s op bezoek in elkaars B&B. Daar overnachten en ontbijten ze én nemen ze deel aan een extra activiteit in de buurt. Dit seizoen belooft de zender alvast heel wat unieke B&B’s.

Van treinwagon naar autocircuit

Op maandag 1 juli gaat de groep op treinreis in Landen. Daar staan in het midden van de velden enkele verdwaalde treinwagons. Die horen bij Station Racour, het levenswerk van Jo en zijn vrouw Hilde. Op dinsdag wacht een culinaire verwenning in de buurt van het circuit van Heusden-Zolder. Daar staat Prêt-à-Gouter van Bart en zijn zus Maaike. Zij nemen hun gasten tijdens de activiteit dan ook mee op sportieve uitstap.

Op woensdag trekken de B&B-uitbaters naar het bruisende Mechelen, waar ze hartelijk ontvangen worden in Porta Superia van Michael en Kurt. Daar verlekkeren de gasten zich aan een uitgebreid ontbijt, dat met een even uitgebreide uitleg wordt opgediend én uit een beerput gekookt werd. De week wordt afgesloten in Maison Héromie in Damme. Daar brengen Julie en Frederik de Ibiza-vibes naar Vlaanderen.

Bekijk hier alvast een fragmentje:

Met Vier in Bed is vanaf 1 juli van maandag tot donderdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...