Mike Tyson krijgt eigen Hulu-reeks

Streamingdienst Hulu heeft de trailer vrijgegeven van de nieuwe reeks Mike. De serie gaat over het leven van Amerikaanse bokslegende Mike Tyson. Mike zal vanaf 25 augustus te streamen zijn op Hulu en later ook op Disney+.

De eerste beelden van de langverwachte serie Mike zijn gelost door Hulu. Mike is een biografisch drama dat het levensverhaal van de legendarische bokser Mike Tyson zal vertellen. Het toont de ups en downs van zowel Tysons bokscarrière als zijn privéleven. De Amerikaanse acteur Trevante Rhodes (Moonlight, Birdbox) zal in de rol van de bokslegende kruipen. Mike bestaat uit 8 afleveringen en is geregisseerd door Antoine Fuquo (The Equalizer).

Over Mike

De aankomende Hulu-reeks Mike zal het dynamische en controversiële levensverhaal van de bokslegende Mike Tyson vertellen. Zo volgt de serie Tyson in verschillende stadia van zijn leven, waaronder zijn jeugd, succesvolle carrière en de bewogen relatie met zijn eerste vrouw Robin Givens. In Mike zien we hoe de bokslegende door een reeks aan incidenten uitgroeide van een geliefde atleet tot een paria.

De serie richt niet enkel de lens op Mike Tyson, maar belicht de bredere problematiek van klasse, ras en vrouwenhaat in de Verenigde Staten. De hoofdrollen worden gespeeld door Trevante Rhodes (Moonlight en Birdbox), Laura Harrier (Spider-Man: Homecoming), Russell Hornsby (Grimm) en Harvey Keitel (Reservoir Dogs).

Bekijk hier de trailer van de nieuwe Hulu-reeks Mike:

Mike verschijnt vanaf 25 augustus op Hulu en waarschijnlijk iets later op Disney+. Heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...