Supermodel Bella Hadid maakt acteerdebuut in aankomend derde seizoen Hulu-reeks ‘Ramy’

Bella Hadid, het bekende supermodel en zus van eveneens supermodel Gigi Hadid, mag binnenkort haar droom om te acteren waarmaken. Ze zal namelijk haar acteerdebuut maken in het aankomende derde seizoen van de komische Hulu-serie Ramy. Dat schrijft The Hollywood Reporter. Details over welk personage het supermodel dan zal spelen worden voorlopig nog stilgehouden.

Model Bella Hadid heeft een terugkerende gastrol te pakken in het derde seizoen van de Emmygenomineerde komediereeks Ramy. Welke rol het model zou vertolken, is nog niet geweten. De Hulu-serie, waarvan de eerste twee seizoenen bij ons op Disney+ te zien zijn, is gecreëerd door Ramy Youssef (Why Him?, Mr. Robot). Hij is een Amerikaanse stand-upcomedian, acteur, schrijver en regisseur op wiens leven de reeks losjes gebaseerd is.

Ramy

De serie volgt het leven van een Amerikaanse moslim (Ramy Youssef) die op een spirituele reis is in zijn politiek verdeelde buurt in New Jersey. Het onderzoekt de uitdagingen van hoe het is om gevangen te zitten tussen een religieuze gemeenschap die gelooft dat het leven een morele test is en de generatie Y (millennials) die twijfelt of er wel zoiets bestaat als een leven na de dood.

Ramy is niet enkel gecreëerd door Youssef zelf, maar hij heeft de reeks ook geschreven, geregisseerd en geproducet. Daarnaast speelt hij ook de hoofdrol in de komedieserie. Verder zien we ook nog acteurs Laith Nakli, Hiam Abbass, Amr Waked, May Calamawy, Dave Merheje, Mohammed Amer en Steve Way in de hoofdrollen.

Bella Hadid

Bella Hadid, de dochter van de Nederlandse Yolanda Hadid en de Palestijns-Amerikaanse Mohamed Hadid, toonde al een paar jaar geleden haar interesse in acteren. Dat zal ze ook effectief mogen doen in het nieuwe seizoen van de komedieserie Ramy. Hadid is momenteel het covermodel van de Amerikaanse Vogue, maar verscheen eerder ook al op de covers van de Franse, Italiaanse, Britse, Japanse, Chinese en andere internationale edities van het wereldbekende tijdschrift.

Verder heeft ze ook een contract met Dior Cosmetics en Michael Kors. Ze was ook al te zien in talloze campagnes en modeshows van bekende merken als Fendi, Versace, Calvin Klein, Givenchy en Moschino.

De grootste vraag is welk personage het supermodel zal spelen of dat ze gewoon als zichzelf in de reeks zal verschijnen. Wanneer het derde seizoen van Ramy zou uitkomen, is ook nog niet bekend.

De eerste twee seizoenen van Ramy zijn bij ons te zien op Disney+. Heb je geen Disney+? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...