Miley Cyrus over breuk met Liam Hemsworth: “Geen overspel aan de bron!”

Miley Cyrus en Liams Hemsworth zijn niet langer een koppel. Volgens hun entourage was de reden daarvoor persoonlijk en wilden ze allebei andere dingen. Maar de geruchtenmolen draaide ook op volle toeren: Miley zou Liam bedrogen hebben. Dat ontkent de zangeres nu in een emotioneel (en vooral lang) bericht op sociale media.

Liam Hemsworth en Miley Cyrus hebben eerder deze maand beslist om een punt achter hun relatie te zetten. De twee mochten elkaar zeven maanden lang hubby en wifey noemen, want eind 2018 stapten ze tijden een geheime ceremonie in het huwelijksbootje.

Het gerucht: Miley bedroog Liam

Maar dat droomhuwelijk (na een hobbelig parcours als koppel), is nu niet langer. Het koppel ging eerder deze maand verschillende richtingen uit, maar niet zonder geruchten. Het deed namelijk de ronde dat de relatie ten einde kwam doordat Miley tegen wilde feestjes geen “nee” zei en daar dan ook aan alle nevenactiviteiten deelnam (lees: ze zou Liam bedrogen hebben).

De naakte waarheid

Van dat bedrog is helemaal geen sprake, volgens Miley zelf. Ze postte een reeks tweets en een Instagrambericht waarin ze haar kant van het verhaal doet. “Ik kan het accepteren dat het leven dat ik gekozen heb, inhoudt dat ik volledig open en transparant moet zijn met mijn fans, waar ik van hou, en het grote publiek, 100% van de tijd”, schrijft ze.

https://www.instagram.com/p/B1eoBCBHGjO/?utm_source=ig_web_copy_link

De tekst gaat verder. “Wat ik niet kan accepteren is dat ik zogezegd lieg om een misdaad te verdoezelen die ik niet eens gepleegd heb. Ik heb niets te verbergen. Het is geen geheim dat ik vaak ging feesten toen ik een tiener en begin de twintig was. Ik heb niet alleen wiet gerookt, maar ook gepromoot, ik heb geëxperimenteerd met drug, mijn grootste hit gaat over dansen op MDMA en lijntjes snuiven in de toiletten.”

“Ik heb het verpest en ben vreemdgegaan in relaties toen ik jong was”, geeft de zangeres toe. “Ik ben een gigantische deal met Walmart misgelopen toen ik 17 was, omdat ik een waterpijp had gestolen. Ik ben uit Hotel Transylvania gegooid omdat ik voor Liams verjaardag een taart in de vorm van een penis gekocht heb en eraan likte. Ik heb naakt op een sloopkogel geslingerd. Er staan waarschijnlijk meer naaktfoto’s van mij op het internet dan van eender welke vrouw in de geschiedenis.”

Geen geheimen te ontdekken

“Maar de waarheid is”, gaat Miley verder, “eens Liam en ik het bijgelegd hadden, meende ik het en was ik toegewijd. Er zijn GEEN geheimen om te ontdekken hier. Ik heb geleerd door elke ervaring in mijn leven. Ik ben niet perfect, en dat wil ik ook niet zijn, dat is saai. Ik ben voor jullie ogen opgegroeid, maar het belangrijkste hier is, IK BEN OPGEGROEID.”

“Ik kan een hele hoop dingen toegeven, maar ik weiger toe te geven dat mijn huwelijk gestrand is door overspel. Liam en ik waren tien jaar samen. Ik heb het al eerder gezegd, en het blijft waar, ik hou van Liam en zal dat ook altijd blijven doen.”

https://www.instagram.com/p/B1eoBCBHGjO/?utm_source=ig_web_copy_link

“MAAR op dat punt heb ik een gezonde beslissing voor mezelf moeten maken en mijn oude leven achter me moeten laten. Ik ben gezonder en gelukkiger dan ik in lange tijd geweest ben. Je kan wel zeggen dat ik een twerkende, wiet rokende, grofgebekte hillbilly ben, maar ik ben geen leugenaar.”

“Ik ben trots om te zeggen dat ik simpelweg ergens anders sta dan ik stond toen ik jonger was”, sluit ze haar verhaal af. Geen bedrog dus, volgens Miley.

Meer
Lees meer...