Liam Hemsworth en Miley Cyrus uit elkaar

Droomkoppel Liam Hemsworth en Miley Cyrus zouden, dat zeggen verschillende bronnen uit de gespecialiseerde media, uit elkaar zijn. Nauwelijks een jaar na het droomhuwelijk is het dus (alweer) voorbij voor de acteur en de Malibu-zangeres.

Will they or won’t they: ’t is de vraag die de roddelpers bijna tien jaar heeft beziggehouden, tot Liam Hemsworth en Miley Cyrus vorig jaar in december uiteindelijk trouwden. De twee zijn geen jaar getrouwd geweest, de woordvoerder van Cyrus bevestigde de split intussen aan People Magazine.

Geen trouwring

Het was al even duidelijk dat er toch een haar in de boter zat ten huize Hemsworth-Cyrus. Miley werd gespot zonder trouwring op een foto waar ze wel veel andere juwelen droeg. De zangeres-actrice was ook al enkele keren op vakantie zonder haar Australische beau. Nu zou de kogel ook finaal door de kerk zijn en gaan de twee uit elkaar.

Deze foto’s lieten vermoeden dat Hemsworth en Cyrus getrouwd waren!

’t Is nochtans niet dat de twee een overhaaste beslissing hadden gemaakt. Ze ontmoetten elkaar in 2009, waarna ze een jaar lang samen waren. In 2010 gingen ze uit elkaar, maar in 2012 was het weer dik aan en volgde er een aanzoek.

Getrouwd in Tennessee

De verloving hield geen stand tot aan het altaar: de twee gingen opnieuw uit elkaar. Maar in 2015 verschenen de eerste berichten over een hereniging. Een tragedie bracht de twee nog wat dichter bij elkaar: het huis van Hemsworth in Malibu brandde af. Ze raakten verloofd en traden in alle geheim in het huwelijksbootje in Tennessee, de thuisbasis van Cyrus.

Lees hier alles over hun huwelijk!

Het sprookje mocht helaas niet blijven duren. De woordvoerder van Cyrus bevestigde aan People dat ze “goede ouders voor hun honden blijven maar inderdaad uit elkaar zijn.” ’t Is tijd voor die ene versie van Wrecking Ball.

Gesponsorde artikelen