Muzikale Netflixreeks ‘Rebelde’ seizoen 2 krijgt trailer

Goed nieuws voor alle liefhebbers van Spaanse series, meer specifiek de muzikale dramareeks Rebelde. De Netflixserie is een reboot van de gelijknamige populaire Mexicaanse telenovela uit 2004. Die reboot werd vernieuwd voor een tweede seizoen en keert op 27 juli terug naar Netflix. Nu trakteerde de streamingdienst ons al op de officiële trailer van dat nieuwe seizoen.

Hou je vast voor seizoen 2 van de muzikale Netflixserie Rebelde! Daarin zullen de studenten van de prestigieuze kostschool Elite Way School (EWS) namelijk hun angsten, spoken uit het verleden en enkele teleurstellingen onder ogen moeten zien. Maar natuurlijk is er ook plaats voor romantiek en vooral veel nieuwe muziek. Dat laat de streamingdienst weten op Twitter en vergezelde het bericht met de trailer van Rebelde seizoen 2.

De trailer introduceert een nieuwe directeur van het Musical Excellence Program op de Elite Way School. En die zal zich vooral richten op solisten.

Rebelde

De Netflixreeks Rebelde is gebaseerd op een gelijknamige Mexicaanse telenovela. Die was eigenlijk zelf een remake van de originele, Argentijnse serie Rebelde Way. Maar het is net die telenovela die de legendarische popband RBD naar het sterrendom lanceerde. De Mexicaanse groep verkocht tussen 2004 en 2009 wereldwijd meer dan 15 miljoen platen en werd ook ooit genomineerd voor een Latin Grammy. In maart 2009 ging de band echter uit elkaar.

Het eerste seizoen van de Netflixreboot verscheen afgelopen januari en heeft Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Giovanna Grigio, Alejandro Puente, Franco Masini en Lizeth Selene in de hoofdrollen. Zij vormen een nieuwe generatie getalenteerde leerlingen op de Elite Way School, waar elk van hen droomt van een grootse muzikale carrière. Volgens ons is de reeks een mix tussen Élite, Young Royals en Julie and the Phantoms. Rebelde draait namelijk ook rond studenten op een elitaire middelbare school, maar waarbij muziek centraal staat.

Het tweede seizoen van Rebelde verschijnt vanaf 27 juli 2022 op Netflix. Liever iets anders? Kijk dan eens in onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...