Dit is wanneer we ‘Young Royals’ seizoen 2 op Netflix mogen verwachten

Netflix deelde onlangs al de eerste beelden van Young Royals seizoen 2. Daarop zagen we alvast dat Wilhelm en Simon elkaar terug lijken te vinden. Hiermee hoopten we dus op een release in 2022 en onze gebeden lijken nu gehoord. De streamingdienst deelde namelijk officieel mee dat we het tweede seizoen van de populaire Zweedse reeks ergens dit najaar mogen verwachten.

Dubbel zo leuk nieuws voor de fans van de serie Young Royals de afgelopen dagen! Zo kregen we op donderdag 30 juni de eerste beelden van het aankomende tweede seizoen te zien. En nu deelde Netflix mee wanneer we dat seizoen op de streamingdienst mogen verwachten. Het is echter nog geen exacte releasedatum, wel weten we nu de maand waarin het nieuwe seizoen verschijnt.

Young Royals seizoen 2

Het tweede seizoen van Young Royals komt heel binnenkort naar Netflix. Aan de hand van een aantal eerste foto’s lichtte de streamingdienst alvast een tipje van de sluier op. Met wat geluk zou seizoen 2 dus in de herfst verschijnen. En die wens maakt Netflix nu waar. Op Twitter deelde de streamingdienst namelijk mee dat Young Royals seizoen 2 ergens in november 2022 te zien zal zijn.

De reeks neemt ons mee naar het Zweedse koningshuis, waar prins Wilhelm (Edvin Ryding) als straf door zijn ouders naar de gemengde kostschool Hillerska wordt gestuurd. Daar leert hij Simon (Omar Rudberg) kennen, een jongen uit het koor die niet al te geliefd is door de rest van zijn klasgenoten.

Fans van de populaire Zweedse serie Young Royals weten nu dus dat ze mogen uitkijken naar november. Want dan verschijnt het langverwachte tweede seizoen van de reeks. Een exacte datum in die maand kregen we nog niet, net zoals we nog steeds niet al te veel weten over de inhoud van dat nieuwe seizoen. Op de eerste beelden zien we alvast wel dat Wilhelm zal terugkeren naar Hillerska. Hij zal dus op school terug in het gezelschap van Simon kunnen vertoeven, waar de twee openlijk lijken uit te komen voor hun seksualiteit. Of Wilhelm ook bij zijn familie uit de kast zal durven komen zullen we hoogstwaarschijnlijk te weten komen deze november.

Meer
Lees meer...