Netflix voegt met ‘My Netflix’ nieuwe handige functie toe

Netflix heeft zijn – soms nog warrige – interface een stuk overzichtelijker gemaakt. Daarvoor voegde het de nieuwe functie My Netflix toe. Daarin staan zowel downloads, opgeslagen programma’s en films als zaken waarnaar je aan ’t kijken bent samen.

Nog steeds zijn er veel mensen die vaak lang door Netflix bladeren op zoek naar iets om te bekijken. Om je daarbij te helpen, heeft de streamingdienst de afgelopen jaren al heel wat nieuwe of verbeterde functies toegevoegd. Zo is er al langer de ‘Verderkijken‘-rij, kan je heel handig programma’s en films downloaden om offline te bekijken en is er ‘Mijn Lijst’ met alle opgeslagen content.

Door al die toevoegingen zijn sommigen echter wel een beetje het overzicht wat kwijtgeraakt. Soms kan het momenteel zelfs al wat moeilijk zijn om ‘Verderkijken’ of ‘Mijn Lijst’ terug te vinden op de homepage van Netflix. Die twee rijen staan namelijk niet altijd meer bovenaan, waardoor je even moet scrollen voor je je favoriete programma’s en films kan vinden.

My Netflix

Om al die problemen te verhelpen, komt Netflix nu met ‘My Netflix’. Dit nieuwe tabblad kan je vinden door in de mobiele applicatie rechtsonderaan te klikken, waar vroeger ‘Downloads’ stond.

In ‘My Netflix’ zie je alles wat je kan helpen om te kiezen wat je wil bekijken. Zo is er een overzicht van alles dat gedownload hebt. Daarnaast staat ook ‘Mijn Lijst’ in dit tabblad, net als alles wat je een duimpje omhoog hebt gegeven. Er is ook een overzicht van alle programma’s en films waarvan je de trailer hebt gekeken, waarvoor je reminders hebt gezet, die je recent hebt bekeken, enzovoort.

De nieuwe functie ‘My Netflix’ wordt vanaf vandaag uitgerold voor iOS en zal in augustus ook beschikbaar worden op Android.

My Netflix
Netflix

Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...