Na ‘Cocaine Bear’ is het tijd voor ‘Crackcoon’: Bekijk hier de trailer

Het blijft opvallende films regenen. Naast de veelbesproken horrorversie van Winnie the Pooh en de film Cocaine Bear is het nu tijd voor Crackcoon. Daarin zien we geen moordlustige beer, maar wel een wasbeer die net iets te veel aan de drugs heeft gezeten. Op sociale media lijken filmfans er alleszins al naar uit te kijken.

Na het succes van Cocaine Bear lijkt er een nieuwe opvallende film over dieren in de maak. Het gaat om Crackcoon. Die film gaat over een wasbeer die onder de invloed van drugs heel wat onheil zaait in een klein dorp. De eerste trailer toont ons alvast dat er geen bloed gespaard wordt.

Crackcoon

Eerder dit jaar kwam Cocaine Bear uit in de zalen. Die film was gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar werd voor de film toch wat in het extreme getrokken. Daarin slikt een Amerikaanse zwarte beer per toeval een grote hoeveelheid cocaïne in om vervolgens op een agressieve strooptocht te gaan in een natuurpark.

In Crackcoon zien we een vergelijkbaar verhaal. De film wordt op dit moment nog opgenomen en zou eind dit jaar uitkomen. Waar die precies te zien zal zijn, is niet bekend. Maar dat het minstens even gek zal worden als de film waarop het gebaseerd is, dat is zeker. In Crackcoon transformeert een wasbeer namelijk in een moordmachine nadat het een grote hoeveelheid achtergelaten drugs innam.

De trailer toont ons alvast een van de pot gerukt verhaal dat veel weg lijkt te hebben van een horrorfilm uit de jaren 70. Daarbij horen ook al enkele bloederige scènes en jump scares.

Crackcoon zou eind 2023 uitkomen.

Meer
Lees meer...