Neil Patrick Harris keert terug als Barney in ‘How I Met Your Father’

Goed nieuws voor de fans van How I Met Your Mother. Het legendarische personage Barney Stinson is binnenkort namelijk terug te zien in het tweede seizoen van de spin-off How.I Met Your Father. Het personage van acteur Neil Patrick Harris verscheen gisteren in de nieuwste aflevering. Wanneer dat seizoen bij ons te zien is, is nog niet bekend.

It’s gonna be legen – wait for it – dary, want binnenkort komt Barney Stinson opnieuw onze huiskamer binnen. Het personage uit How I Met Your Mother heeft namelijk zijn comeback gemaakt in de nieuwe spin-off reeks How I Met Your Father van streamingdienst Hulu. Dat gebeurde in de tweede aflevering van het tweede seizoen als cameo, maar toch wordt verwacht dat hij ook in de komende afleveringen nog te zien zal zijn.

How I Met Your Father

How I Met Your Father speelt zich, net als zijn voorganger, af in New York. De oudere Sophie (Kim Cattrall) vertelt haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen en daarna zien we ook hoe heel dat verhaal precies verlopen is door de ogen van een jongere Sophie (Hilary Duff). In HIMYF wordt Sophie omringd door een vriendengroep die bestaat uit Valentina (Francia Raisa), Ellen (Tien Tran) en Jesse (Chris Lowell).

Omdat de reeks zich ook in New York afspeelt, werd al vanaf het eerste seizoen gehoopt op enkele cameo’s uit de originele reeks. En die kwamen er ook. Op het einde van vorig seizoen zagen we zo al hoe actrice Cobie Smulders tijdelijk terugkeerde als Robin Scherbatsky en ook dit seizoen kwam er dus al een grote verrassing.

Barney Stinson

Het tweede seizoen van How I Met Your Father komt op dit moment wekelijks op het streamingplatform Hulu. En daar werden fans gisterenavond verrast door een onverwachte cameo. Op het einde van de aflevering kwam Barney Stinson (Neil Patrick Harris) namelijk ineens tevoorschijn met zijn bekende quote: “Dude“.

Volgens TV Line zou het echter niet bij een kleine cameo blijven en zal Barney in de loop van het seizoen dus nog vaker opduiken. De afleveringen zullen later ook bij ons op Disney+ verschijnen, maar wanneer dat precies zal zijn, is nog niet bekend.

Het eerste seizoen van How I Met Your Father is bij ons te zien op Disney+. Het tweede zal later dit jaar volgen.

Meer
Lees meer...