‘Uncoupled’ met Neil Patrick Harris krijgt geen vervolg op Netflix

De comedyserie Uncoupled krijgt geen vervolg meer. Dat meldt Variety. De reeks met acteur Neil Patrick Harris ging vorige zomer in première maar haalde nooit de verwachte kijkcijfers. Met het cancellen van deze reeks voegt Netflix er weer maar eentje toe aan zijn lange lijst.

Netflix heeft alweer een serie na één seizoen gecanceld. Eerder was dat ook al het geval met onder andere The Midnight Club, 1899 en First Kill. Deze keer gaat het over Uncoupled, een comedyreeks van Emily in Paris-bedenker Darren Starr met How I Met Your Mother-acteur Neil Patrick Harris in de hoofdrol. Hoewel de reeks overwegend goede reacties kreeg, leek de impact toch niet groot genoeg te zijn om er nog een vervolg aan te breien.

Uncoupled

Michael (Neil Patrick Harris) dacht dat zijn leven perfect was totdat zijn vriend, waar hij al 17 jaar mee samen is, hem van de ene op de andere dag dumpt. In één nacht moet Michael twee nachtmerries onder ogen zien: het verliezen van iemand van wie hij hield en zich als veertigjarige alleenstaande homoseksuele man in New York City wanen.

De serie werd met een score van 73 procent op Rotten Tomatoes goed ontvangen, maar toch stelden de kijkcijfers teleur. Uncoupled kwam namelijk nooit in de top 5 op Netflix terecht en ook op sociale media bleef de grote hype uit. Dat was voor Netflix reden genoeg om de serie te cancellen.

Zeker nu ze met Wednesday, Stranger Things en Monster drie gigantische series in hun catalogus hebben waar ze nog een (duur) vervolg aan willen breien. Uncoupled-showrunner Darren Starr blijft wel aan dek bij Netflix, want hij maakt binnenkort nog een vierde seizoen van Emily in Paris.

Bekijk de trailer van Uncoupled hier:

Meer
Lees meer...