Nieuwe Netflix-datingshow ‘Dated & Related’ krijgt officiële trailer

Volgende week vrijdag verschijnt er een gloednieuwe datingshow op Netflix. Het gaat om Dated & Related dat minder fout is dan het klinkt. In de reeks moeten broers en zussen elkaar namelijk helpen om hun soulmate te vinden. Netflix heeft nu, precies een week voor de release van de reeks, de officiële trailer gelanceerd.

Netflix blijft maar uitpakken met nieuwe datingshows. De volgende in het reeds lange rijtje verschijnt volgende week vrijdag, op 2 september 2022. Het gaat om Dated & Related waarbij single broers en zussen elkaar zullen helpen om hun soulmate te vinden.

Dated & Related

Hoewel de titel misschien doet vermoeden dat deelnemers in Dated & Related hun familie moeten daten, is het concept heel wat minder fout. Elke deelnemer doet namelijk mee samen met zijn of haar broer of zus. Samen met andere duo’s gaan ze in een luxevilla op zoek naar de liefde. Iedereen wordt dus bijgestaan door een broer of zus en dat brengt naast voordelen ook nadelen met zich mee.

In de officiële trailer voor de reeks krijgen we al enkele gênante taferelen te zien. Zo zien we hoe een broer getuige moet zijn van een flirterige date van z’n zus, maar moeten de deelnemers ook toekijken hoe hun broer of zus een bed deelt met een andere deelnemer. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van een broer of zus er natuurlijk ook voor dat de ruzies nog heftiger zijn, want wie op een slecht blaadje komt te staan bij een van de twee krijgt de tweede er meteen bij. Dated & Related wordt gepresenteerd door Melinda, die je kan kennen van het tweede seizoen van Too Hot To Handle

Bekijk hier de officiële trailer voor Dated & Related:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...