Netflix lost teaser voor nieuwe datingshow ‘Dated & Related’ en het is minder fout dan het klinkt

Netflix pakt volgende maand uit met een gloednieuw datingprogramma. Dated & Related werd enkele maanden geleden al aangekondigd, maar heeft nu ook een releasedatum gekregen. De nieuwe reeks zal vanaf vrijdag 2 september te vinden zijn op Netflix. Maar je kan nu al kijken naar de eerste teaser.

Wie dacht dat alle concepten voor datingprogramma’s ondertussen wel al op zouden zijn, heeft het fout. Netflix heeft namelijk nog een gloednieuw concept kunnen uitwerken. Het gaat om de datingshow Dated & Related, die vanaf 2 september te vinden zal zijn op Netflix.

Dated & Related

We weten dat je het denkt, dus bij deze: nee, het gaat niet om een datingshow waarbij deelnemers op dates gaan met hun familieleden. Wel doet iedereen in duo mee aan Dated & Related. Het gaat daarbij om duo’s van broers en zussen die beiden single zijn. Zij trekken samen naar een villa in Zuid-Frankrijk om daar te daten met de andere deelnemers. Het valt dus nog af te wachten of de aanwezigheid van hun broer of zus hen zal helpen, of juist zal tegenwerken. Ook deze keer hangt er weer een geldprijs vast aan het programma. Wat de kandidaten moeten doen om met (een deel van) de prijzenpot van 100.000 dollar (98.000 euro) naar huis te gaan, is voorlopig nog niet duidelijk.

Wie vertrouwd is met realityreeksen van Netflix zal de presentatrice van dienst zeker wel herkennen. Het gaat namelijk om Melinda, die te zien was in het tweede seizoen van Too Hot To Handle. Zij zal zich deze keer aan de andere kant bevinden en toekijken hoe de broers en zussen de liefde proberen te vinden.

Bekijk hier de teaser voor Dated & Related:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...