Netflix lost eerste 9 minuten van allerlaatste afleveringen ‘Manifest’

Morgen verschijnt het tweede deel van het vierde seizoen van Manifest op Netflix. Daarmee zal ook meteen de volledige reeks tot een einde komen. Om de fans helemaal warm te maken voor de release morgen heeft Netflix nu al de eerste 9 minuten van de elfde aflevering van het vierde seizoen van Manifest gelost.

De Amerikaanse Netflixreeks Manifest komt morgen tot een einde. De reeks gaat over een vliegtuig dat meer dan vijf jaar lang vermist was, maar plots terugkeert. Hoewel de wereld buiten het vliegtuig vijf jaar verder ging, is de tijd voor de mensen op het vliegtuig blijven stilstaan. Ondertussen werd al duidelijk dat er veel meer aan de hand is en dat de mensheid in gevaar is.

Manifest

Het eerste seizoen van Manifest verscheen in 2021 op de Amerikaanse zender NBC. Die besloot om na drie seizoenen de stekker uit de reeks te trekken, waarna de rechten werden overgekocht door Netflix. De streamingdienst maakte nog één laatste seizoen van de reeks. Het eerste deel daarvan verscheen in november 2022 en morgen is het tijd voor het tweede deel, waarmee de reeks ook tot een definitief einde zal komen.

We kregen al een spannende trailer te zien, waarin Ben (Josh Dallas) het einde gepast aankondigt. “We stapten de 828 in zonder te weten wat een vreselijke reis ons te wachten stond. Nu is het eindelijk afgelopen”. In de trailer was ook te zien hoe iedereen zich voorbereidt op de mogelijk nakende “Death Date”, die niet enkel de passagiers van vlucht 828 lijkt te treffen, maar ook de rest van de wereld.

Eerste 9 minuten

In de eerste 9 minuten van het tweede deel van seizoen 4 krijgen we te zien dat we een tijdsprong maken van acht maanden. We krijgen te zien dat Cal wakker schrikt van wat hij zelf omschrijft als een “nachtmerrie”, waarbij z’n litteken opnieuw begint te gloeien, wat het niet meer gedaan heeft sinds hij de omega sapphire vernielde. Vervolgens zien we hoe Olive (Luna Blaise) en Eden (Brianna Riccio en Gianna Riccio) een bezoek brengen aan hun papa Ben, die in het 828 Detention Center verblijft samen met de andere passagiers.

Wie meer wil zien van het laatste deel van het vierde seizoen van Manifest, kan dat morgen vanaf 9 uur ’s morgens doen via Netflix.

Bekijk hier de eerste 9 minuten van het laatste deel van Manifest.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer van het tweede deel van seizoen 4 van Manifest:

Hier vind je onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...