Netflix deelt eerste 9 minuten van ‘Outer Banks’ seizoen 3

Deze week verschijnt het derde seizoen van Outer Banks eindelijk op Netflix. Vanaf 23 februari krijgen we te zien hoe de Pogues proberen weg te geraken van een onbewoond eiland. Maar het echte avontuur begint pas na hun terugkeer. Vandaag deelt Netflix alvast een tipje van de sluier met de eerste 9 minuten van het nieuwe seizoen.

Begin vorige maand maakte Netflix, nadat actrice Madelyn Cline de datum al liet vallen in een interview, officieel bekend dat Outer Banks eind februari zou terugkeren. Dat is meer dan anderhalf jaar na de release van het vorige seizoen.

Dat het nieuwe seizoen de reeks tot een climax zal brengen, dat zien we in de trailer die Netflix eerder deze maand al deelde. Daar doet de streamingdienst nu ook nog de eerste 10 minuten van het nieuwe seizoen bij. Daarin zien we kleine terugblikken naar vorige seizoenen, maar ook hoe de Pogues zich nu op een ander eiland bevinden.

Outer Banks

De serie Outer Banks is al sinds 2020 een vaste waarde op Netflix. De lockdownperiode zorgde ervoor dat de reeks hoge kijkcijfers telde en dat er dus vraag was naar meer. Het tweede seizoen volgde in juli 2021 en ook het derde komt er binnenkort dus aan.

In dat derde seizoen is het nog niet gedaan met de wilde (en vaak mysterieuze) avonturen van de Pogues. Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe de vriendengroep op een onbekend eiland strandde. Dat eiland werd al snel Poguelandia genoemd, naar de naam van hun groep.

Derde seizoen

Daar is ook waar het nieuwe seizoen van start zal gaan. In de eerste 9 minuten (8 minuten en 56 seconden om precies te zijn) zien we hoe de groep vrienden zich lijkt te amuseren op het eiland. Maar bij Kiara (Madison Bailey) neemt de twijfel al meteen toe. Zij wil graag terugkeren naar de Outer Banks. Maar daar is JJ (Rudy Pankow) het niet mee eens. Hij vindt dat het eiland alles heeft wat nodig is om er voor altijd te blijven.

Uiteindelijk zal de groep terugkeren naar de Outer Banks. Maar eens daar toegekomen, lijken ze niet de enige te zijn die op zoek zijn naar de schat van El Dorado. Ondertussen vindt John B (Chase Stokes) ook zijn vader terug. Hij zal zijn zoon helpen om die schat te kunnen onderscheppen.

Bekijk de eerste 9 minuten van OBX3 hier:

Outer Banks seizoen 3 verschijnt op woensdag 23 februari op Netflix.

Meer
Lees meer...