De Pogues hebben het zwaar in trailer ‘Outer Banks’ seizoen 3

Eind deze maand verschijnt het derde seizoen van Outer Banks eindelijk op Netflix. Vanaf 23 februari krijgen we te zien hoe de Pogues proberen weg te geraken van een onbewoond eiland. Maar het echte avontuur begint pas na hun terugkeer. Dat is alvast te zien in de officiële trailer die de streamingdienst zonet deelde.

Begin vorige maand maakte Netflix, nadat actrice Madelyn Cline de datum al liet vallen in een interview, officieel bekend dat Outer Banks eind februari zou terugkeren. Dat is meer dan anderhalf jaar na de release van het vorige seizoen. Dat het nieuwe seizoen de reeks tot een climax zal brengen, dat zien we in de trailer die Netflix zonet deelde. Daarin is te zien hoe de Pogues opnieuw, en zelfs nog dieper, in een groot mysterie verwikkeld geraken.

OBX 3

De serie Outer Banks is al sinds 2020 een vaste waarde op Netflix. De lockdownperiode zorgde ervoor dat de reeks hoge kijkcijfers telde en dat er dus vraag was naar meer. Het tweede seizoen volgde in juli 2021 en ook het derde komt er binnenkort dus aan.

In dat derde seizoen is het nog niet gedaan met de wilde (en vaak mysterieuze) avonturen van de Pogues. Op het einde van seizoen 2 was te zien hoe de vriendengroep op een onbekend eiland strandde. Dat eiland werd al snel Poguelandia genoemd, naar de naam van hun groep.

Maar hun avontuur op het eiland is van korte duur. Wanneer ze terugkeren naar de Outer Banks staat hen nog een veel grotere uitdaging te wachten. Ze lijken namelijk niet de enige te zijn die op zoek zijn naar de schat van El Dorado. Ondertussen lijkt John B (Chase Stokes) ook zijn vader, die zijn zoon zal proberen helpen met het vinden van de schat, terug te vinden.

Bekijk de officiële trailer van Outer Banks seizoen 3 hier:

Outer Banks seizoen 3 is vanaf 23 februari op Netflix te zien. Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...