Netflix lost volgende maand nieuwe horror-fantasyreeks ‘Locke & Key’ van makers van ‘Bates Motel’ en ‘The Haunting of Hill House’

Op 7 februari 2020 verschijnt Locke & Key op Netflix. De horror-fantasyreeks is gebaseerd op de stripverhalen van Joe Hill, de zoon van Stephen King, en Gabriel Rodriguez. De trailer doet ons alvast watertanden!

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige reeks comics die Hill en Rodriguez tussen 2008 en 2013 uitbrachten. De stripreeks bestaat uit 39 delen. Drie kinderen spelen de hoofdrol. Hun vader wordt op een mysterieuze manier vermoord. 

Daarom besluit de moeder om met haar kinderen terug te keren naar haar ouderlijk huis. Daar liggen geheimzinnige sleutels die mogelijks iets te maken hebben met de dood van de vader. Spooky!

Makers van Bates Motel en The Haunting of Hill House

Locke & Key verschijnt op 7 februari op Netflix. Eerder waren de filmstudio’s Fox en Universal Pictures al van plan om de stripverhalen te verfilmen, maar pas toen Netflix met financiering en concrete plannen op de proppen kwam, kwam het project van de grond. De makers van de reeksen Bates Motel en The Haunting of Hill House werkten mee aan Locke & Key.

https://newsmonkey.be/dit-zijn-de-50-beste-series-op-netflix/
Meer
Lees meer...