Netflix lost officiële trailer voor ‘ATLAS’ met Jennifer Lopez

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de nieuwe sciencefictionfilm ATLAS. In die film zal Jennifer Lopez de hoofdrol spelen als Atlas Shepherd, een analist op wiens schouders de toekomst van de wereld rust.

Vorig jaar kon je op Netflix Jennifer Lopez aan het werk zien in de film The Mother en nu komt er een nieuwe film met de Puerto Ricaans-Amerikaanse zangeres en actrice in de hoofdrol naar Netflix. Het gaat deze keer om de sciencefictionfilm ATLAS waarin J.Lo de wereld moet proberen redden.

ATLAS

ATLAS speelt zich af in de toekomst, waarin we de briljante data-analist Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) volgen. Ze heeft weinig met mensen en staat zeer wantrouwig tegenover artificiële intelligentie. Atlas neemt deel aan een missie om een rebelse robot te onderscheppen, waarmee ze een mysterieuze geschiedenis heeft. Maar wanneer de situatie uit de hand dreigt te lopen, blijkt vertrouwen op AI de enige kans om de mensheid te redden.

Naast Jennifer Lopez (The Mother) zijn ook Simu Liu (Barbie), Sterling K. Brown (This Is Us), Gregory James Cohan (The VelociPastor), Abraham Popoola (Cruella), Lana Parrilla (Once Upon A Time) en Mark Strong (1917) te zien in de film. De regie is in handen van Brad Peyton, die eerder al Daydream en San Andreas maakte. Het script wordt verzorgd door Aron Eli Coleite (Locke & KeyHeroes) en Leo Sardarian (StartUp).

Trailer

In de officiële trailer voor ATLAS krijgen we al heel wat actiebeelden te zien. Ook komen we te weten dat Simu Liu in de huid kruipt van de boosaardige robot Harlan. We zien hoe Atlas moet samenwerken met het computerprogramma Smith, een samenwerking die nogal stroef van start gaat, maar uiteindelijk wel vlot lijkt te verlopen. Daarbij wordt Atlas minder sceptisch tegenover AI. Maar of Atlas en Smith samen de wereld zullen kunnen redden, valt nog af te wachten.

ATLAS verschijnt op vrijdag 24 mei op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor ATLAS:

ATLAS is vanaf vrijdag 24 mei te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...