Netflixfilm ‘The Mother’ met Jennifer Lopez krijgt officiële trailer

Netflix pakt volgende maand uit de met de film The Mother. In die film is de hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Jennifer Lopez. Zij speelt de rol van huurmoordenaar, die probeert om de dochter die ze jaren geleden afstond te beschermen. De film heeft nu een officiële trailer gekregen.

Jennifer Lopez is vanaf vrijdag 12 mei te zien in de nieuwe Netflixfilm The Mother. Het gaat om een actiefilm waarin de 53-jarige zangeres en actrice te zien zal zijn als huurmoordenaar.

The Mother

In het begin van de trailer krijgen we te zien hoe het personage van Jennifer Lopez (die geen officiële naam krijgt, maar simpelweg “The Mother” wordt genoemd) bevalt van een dochter (gespeeld door Lucy Paez). Maar ze krijgt die maar enkele seconden te zien. Om het kind te beschermen moet de moeder haar kind achterlaten en verdwijnen. Haar dochter belandt zo in een pleeggezin en groeit daar 12 jaar lang op. Maar op een dag wordt ze ontvoerd door de mannen die achter haar moeder aanzitten.

Wat volgt, is een zoektocht van de moeder naar haar dochter. Ze vindt uiteindelijk haar dochter, maar het gevaar lijkt nog niet geweken te zijn. Daarom besluit ze om haar dochter belangrijke levenslessen bij te brengen om haar zo klaar te stomen om zichzelf te kunnen beschermen.

Naast Jennifer Lopez en Lucy Paez zijn ook Joseph Fiennes (Shakespeare in Love, The Handmaid’s Tale), Omari Hardwick (Army of the Dead), Gael García Bernal (Y tu mamá también), Paul Raci (Sound of Metal), Jesse Garcia (Ambulance) en Yvonne Senat Jones (Sneakerella) te zien in de film. The Mother verschijnt – niet geheel toevallig – op vrijdag 12 mei op Netflix. Die dag is het namelijk (overal behalve in de provincie Antwerpen) Moederdag.

Bekijk hier de officiële trailer van The Mother:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...