Nieuwe Netflix-serie ‘Valeria’ is de Spaanse remake van ‘Sex and the City’

Goed nieuws voor de fans van Sex and the City want er komt binnenkort een nieuwe serie op Netflix die wel heel erg lijkt op de Amerikaanse televisieserie. Valeria wordt nu al de Spaanse Sex and the City genoemd en is vanaf 8 mei te bekijken op Netflix.

Spaanse series zoals La Casa de Papel, Élite en Narcos doen het tegenwoordig erg goed op Netflix. En binnenkort komt er nog een Spaanse topper bij. Valeria belooft de nieuwe Sex and the City te worden.

Valeria

De nieuwe serie is gebaseerd op de boeken van Elisabet Benavent. Valeria vertelt het verhaal van de gelijknamige schrijfster die last heeft van een writer’s block. Ze krijgt niets meer op papier sinds ze getrouwd is met haar man Adrian. Sindsdien is het contact met haar vriendinnen verwaterd en dus besluit ze om het roer volledig om te gooien. Valeria neemt terug contact op met haar 4 vriendinnen in de hoop zo terug inspiratie te krijgen voor haar nieuwe roman.

Populariteit Spaanse series

Spaanse series zijn populairder dan ooit. Sinds het enorme succes van La Casa de Papel verschijnt de ene Spaanse topper na de andere op Netflix. Maar na de verschillende crimeseries lijkt de streamingdienst met Valeria een andere weg in te slaan. Met de nodige humor komen onderwerpen zoals liefde, relaties en seks aan bod. Uitkijken dus naar deze veelbelovende romantische komedie!

Valeria staat vanaf 8 mei op Netflix!

Meer
Lees meer...