Left Right
scrollTop top

‘La Casa de Papel’ deel 4 staat nu op Netflix


La Casa de Papel deel 4
© Netflix

Geweldig nieuws voor fans van La Casa de Papel, want eindelijk is het zover. Het vierde deel van de Spaanse reeks staat sinds vandaag op Netflix. We kunnen dus eindelijk verder gaat met El Profesor, Tokio, Rio, … maar vooral Nairobi. Het nieuwe deel telt opnieuw acht gloednieuwe en razend spannende afleveringen.

La Casa de Papel is terug! De spannende Spaanse reeks is al toe aan z’n vierde deel en het belooft opnieuw een topseizoen te worden. Nooit eerder zaten onze favoriete criminelen in zo’n moeilijke papieren. Heeft El Profesor ook hier een plannetje voor?

La Casa de Papel deel 4

Op het einde van het derde deel leek het kaartenhuisje van de bende met hun rode overalls in elkaar te storten. De politie, onder leiding van de meedogenloze Alicia Sierra, leek hen deze keer altijd een stap voor te zijn in plaats van andersom.

Zo wisten ze zowel Raquel als Nairobi in de val te lokken. El Profesor en de rest van de bende denkt dat de politie Raquel heeft neergeschoten, maar eigenlijk leeft ze nog en wil de politie haar nu gebruiken om inside information te krijgen. Nairobi werd dan weer in de val gelokt met behulp van haar zoontje. Zij werd op het einde van het derde deel neergeschoten en leek overleden te zijn. Maar in de aankondigingen van het vierde deel leek het plots niet meer helemaal zeker of Nairobi dood is.

Nairobi en Berlin

Zo is in de trailer te zien hoe iedereen z’n best doet om Nairobi snel te herstellen. In de teaser die nadien gelost werd, was zelfs te zien hoe ze opnieuw naar adem hapte. We hebben dus duidelijk het laatste nog niet gezien van Nairobi.

Maar Nairobi is niet de enige die “uit de dood herrijst” dit deel. Want ook Berlin, die al in het tweede deel van de reeks overleed, zal nu weer te zien zijn. Meer nog, er is zelfs een hele aflevering aan hem gewijd. De tweede aflevering van het nieuwe deel heet namelijk ‘Berlin’s Wedding’. Dat belooft.

Bekijk hier nog eens de trailer voor deel 4:

Ben je niet meer helemaal mee? Dan vind je hier een korte recap van het derde deel:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…