Netflix lost trailer voor horrorfilm ‘Choose or Die’ met Asa Butterfield

Op vrijdag 15 april verschijnt de film Choose or Die op Netflix. Het gaat om een horrorfilm waarin een spel centraal staat. De hoofdrol in Choose or Die is weggelegd voor Asa Butterfield, die we allemaal kennen als Otis Milburn uit Sex Education.

Binnenkort pakt Netflix uit met een nieuwe horrorfilm. Choose or Die gaat over een videospel Curser, dat ook echt vervloekt blijkt te zijn. De film heeft nu een trailer gekregen en die toont al waaraan we ons mogen verwachten.

Choose or Die

In de trailer maken we kennis met de vrienden Kayla (Iola Evans) en Isaac (Asa Butterfield). Kaylas familie zit aan de grond genageld wanneer ze haar job verliest. Daardoor heeft ze dringend geld nodig. Samen met haar vriend Isaac vindt ze een oud videospel, waarop te lezen staat dat de winnaar 125.000 dollar (zo’n 113.000 euro) wint. Ze beslissen om het spel te spelen in de hoop de prijs in de wacht te slepen. Maar al snel wordt duidelijk dat het niet gaat om een gewoon spel, maar een spel dat een grote invloed heeft op de realiteit. En daarbij staan niet alleen de levens van de spelers, maar ook die van anderen op het spel.

Het verhaal heeft iets weg van de film Nerve, waarin de spelers ook allerlei opdrachten moesten uitvoeren en hun leven op het spel stond. Al toont de trailer van Choose or Die al dat het een stuk gruwelijker wordt. Daarnaast kan je het ook vergelijken met Bandersnatch, de interactieve special van Black Mirror, die eveneens op Netflix te vinden is. Maar in Choose or Die zal je het einde niet kunnen beïnvloeden. Of dat een voor of nadeel is, zullen we op 15 april te weten komen.

Bekijk hier de bloedstollende trailer van Choose or Die:

Choose or Die verschijnt op vrijdag 15 april op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Neem dan een kijkje op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...