Netflix onthult trailer waargebeurde film ‘Rescued By Ruby’ met ‘The Flash’-acteur Grant Gustin

Goed nieuws voor fans van de langlopende superheldenreeks The Flash, want acteur Grant Gustin, die daarin al maar liefst 8 seizoenen de hoofdrol van Barry Allen vertolkt, is binnenkort in een heel andere soort rol te zien. Netflix onthulde namelijk recent de trailer voor de ontroerende familiefilm Rescued By Ruby, een waargebeurd verhaal over zelfontdekking, kracht, vastberadenheid en hoop.

Het schijnbare succes van de film Dog van Channing Tatum bewijst nog maar eens dat films met harige viervoeters en een sterke protagonist in de hoofdrollen wel degelijk werken. Maar ook waargebeurde verhalen lijken altijd de juiste snaar te raken. Laten we hopen dat dat allemaal het geval zal zijn in de aankomende Netflixfilm Rescued By Ruby met Grant Gustin, die de DC Universe-fans ongetwijfeld herkennen uit The Flash van The CW.

Rescued By Ruby

De film vertelt het waargebeurde verhaal van state trooper Dan (Grant Gustin). Hij droomt ervan om te worden overgeplaatst naar de K-9 Unit, een reddingsteam dat werkt met politiehonden, maar krijgt helaas de kans niet. Zo zou hij volgens zijn hoofdofficier de kalmte en de focus missen die nodig is om achter de leiband van een K-9 team te staan. Hoewel hij aandringt op een heroverweging, valt Dans droom volledig in duigen als hij te horen krijgt dat het korps niet genoeg geld heeft voor een nieuwe hond.

Dan neemt het heft in eigen handen en gaat naar een plaatselijk asiel op zoek naar een hond om te adopteren. Hij vindt al snel zijn gelijke in Ruby, een hond die al zeven keer is teruggebracht vanwege haar onstuimige en energieke karakter. Een snelle montage in de trailer neemt ons mee door alle problemen van Ruby, waaronder haar verslaving aan kauwen, graven, en haar moeilijkheden om zindelijk te worden. Gelukkig voor Ruby is Dan vastbesloten haar mee te nemen op zijn weg naar de top. Door ontelbare trainingsuren en een eindeloos geduld leert Dan Ruby hoe ze zowel een gezinshond als een politiehond kan zijn. En, zoals in de meeste hondenfilms, lijkt het erop dat Ruby Dan ook het een en ander zal leren.

Acteurs

Naast Gustin spelen ook acteurs Tom McBeath (Riverdale), Brad Mann (Legion), Scott Wolf (Nancy Drew, The Night Shift, Party of Five), Kaylah Zander (Chilling Adventures of Sabrina) , Camille Sullivan (Intelligence, Hunter Hunter) en Sharon Taylor (Jann, Big Sky) mee. Katt Shea (Poison Ivy) regisseerde de film, die werd geschreven door Karen Janszen (Dolphin Tale).

Hoewel hondenfilms ons meestal in tranen achterlaten (omdat de hond of het baasje door een bepaalde reden sterft), hopen we dat Rescued by Ruby dat toch om andere redenen zal doen. Het zal namelijk allemaal afhangen van Dan en Ruby zelf, die hard zullen moeten vechten voor hun verlossing.

Bekijk hieronder de trailer voor de ontroerende en waargebeurde film met Grant Gustin:

Rescued By Ruby is vanaf donderdag 17 maart te zien op Netflix. Liever een serie? Check dan eens hier.

Meer
Lees meer...