Netflix lost trailer voor special ‘The Light We Carry’ met Michelle Obama en Oprah Winfrey

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey. Die special zal een gesprek tonen tussen Oprah Winfrey en voormalige First Lady Michelle Obama. Het gesprek werd gefilmd tijdens de laatste stop van de boektour van The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times van Michelle Obama.

Binnenkort pakt Netflix uit met een bijzondere special. Het gaat om een opname van een gesprek tussen Michelle Obama en Oprah Winfrey, waarin de twee invloedrijke vrouwen verschillende thema’s aanhalen. Daarbij gaat het om grote maatschappelijke thema’s, maar ook persoonlijke anekdotes.

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey

Michelle Obama bracht vorig jaar het boek The Light We Carry: Overcoming in Uncertain Times uit. In dat boek deelt de voormalige First Lady de inhoud van haar persoonlijke ’toolbox’. Daarbij gaat het om gebruiken, attitudes en overtuigingen en zelfs fysieke objecten, die ze zelf gebruikte om haar gevoelens van angst, hulpeloosheid en onzekerheid te overkomen. Om dat boek te promoten, hield Michelle Obama een boektour, waarbij ze tijdens haar laatste stop in dialoog ging met Oprah Winfrey. De opname van dat gesprek, verschijnt binnenkort op Netflix als de special The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey.

In het gesprek behandelen Oprah en Michelle verschillende thema’s. Het gaat zo van persoonlijke verhalen uit de kindertijd van Michelle en haar tijd in het Witte Huis tot hoe het is om vriendschappen te onderhouden als presidentsvrouw. Daarnaast gaan ze ook dieper in op thema’s als zelfvertrouwen, angst en ouder worden. In de trailer krijgen we al enkele fragmenten te zien. Daarbij gaat het onder andere over Michelles relatie met Barack Obama en haar hechte vriendengroep die ze omschrijft als haar “keukentafel”.

De special The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey verschijnt op dinsdag 25 april op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...