Nieuw seizoen ‘And Just Like That…’ vanaf juni te zien!

Afgelopen woensdag heeft streamingplatform HBO de eerste beelden van het nieuwe seizoen van And Just Like That… gelost. De teaser van de Sex and the City-spinoff is veelbelovend: nieuwe én oude liefdes, nieuwe uitdagingen, hartsvriendinnen en heel veel straffe outfits zullen opnieuw te zien zijn in het nieuwe seizoen. Vanaf juni zal dat seizoen op Streamz te zien zijn.

Sex and the City-fans hebben geluk! In juni 2023 is het zover, dan verschijnt het tweede seizoen van And Just Like That… op Streamz. De populaire HBO-reeks volgt drie vriendinnen, Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis), die hun leven leiden in Manhattan, New York.

Het eerste seizoen van de reboot kwam er in 2021 en sinds dan speculeerden fans al dat er een tweede seizoen op komt was.

Terugkerende en nieuwe gezichten

Tijdens de opnames van het tweede seizoen werden al heel wat beelden gelost. Zo konden we al afleiden dat zanger Sam Smith zou opduiken in het nieuwe seizoen van de reeks. Dat maakte de zanger destijds zelf bekend op Instagram. Welke rol die zal krijgen, is nog een groot vraagteken.

In de teaser is ook John Corbett te zien. Fans zullen hem beter kennen als de charmante meubelontwerper Aidan Shaw, één van de twee grote liefdes van Carrie in de oorspronkelijke reeks. Hoe de twee hun verhaal voorzetten, zal te ontdekken zijn in het nieuwe seizoen.

Sex and the City

Sex and the City was een Amerikaanse televisieserie waarin de belevenissen van vier vriendinnen in Manhattan, New York te zien zijn. De reeks kreeg zes seizoenen die van 1998 tot 2004 op televisie te zien waren.

Door het grote succes van de serie kwam er in 2021 een spin-off, namelijk And Just Like That… De reeks speelt zich 17 jaar na de originele serie af, wat betekent dat de vriendinnen wel een aantal grote veranderingen hebben doorgemaakt.

Bekijk hieronder de teaser van het nieuwe seizoen van And Just Like That…, dat vanaf juni op Streamz te zien zal zijn.

Meer
Lees meer...