BV’s trekken naar verschillende afdelingen in nieuw seizoen ‘Een Echte Job’

Een nieuw jaar betekent vaak ook een nieuw tv-seizoen. Zo zullen we op heel wat zenders vanaf januari veel nieuwe programma’s te zien krijgen. Een daarvan is een nieuw seizoen van Een Echte Job op VTM. Daarin gaan opnieuw vijf bekende gezichten drie weken op stage in het ziekenhuis. De nieuwe afleveringen gaan op 1 januari van start.

Vanaf 1 januari kan je op VTM kijken naar een nieuw seizoen van Een Echte Job. Daarin trekken de bekende gezichten dit seizoen naar UZ Leuven om er drie weken stage te volgen op verschillende afdelingen.

In eerdere seizoenen zagen we onder andere Jonas Van Geel en Laura Tesoro, maar deze keer is het aan Kürt Rogiers, Nathalie Meskens, Celine Van Ouytsel, Kamal Kharmach en Stephanie Planckaert om de handen uit de mouwen te steken.

Een Echte Job

Van het opnemen van parameters tot het verzorgen van wonden en van leerrijke dagshiften tot vermoeiende nachtshiften. Samen met hun mentoren ontfermen de BV’s zich over hun patiënten. Maar eerst krijgen ze natuurlijk een nodige cursus verpleegkunde. En dat zorgt in de eerste aflevering al meteen voor een realitycheck.

Na de opleiding krijgen de bekende gezichten te horen op welke afdeling ze zullen staan. Daarbij komt acteur Kürt Rogiers op de afdeling Abdominale Transplantatie terecht, waar hij zich zal ontfermen over mensen die een nieuw orgaan nodig hebben. Actrice Nathalie Meskens trekt naar Kinderoncologie, waar haar een emotionele stage staat te wachten.

Celine Van Ouytsel gaat dan weer aan de slag bij Intensieve zorgen en Brandwonden, Kamal Kharmach doet stage bij de Spoedgevallen en Stephanie Planckaert trekt naar de afdeling Thoraxheelkunde. Daar staat ze in voor de zorg van patiënten die een operatie hebben gehad aan de luchtwegen.

Bekijk de trailer hier:

Een Echte Job gaat op 1 januari van start op VTM.

Meer
Lees meer...