Nieuw seizoen op komst van ‘First Dates’ en je kan je nu inschrijven

Eén werkt op dit moment aan een nieuw seizoen van First Dates, het datingprogramma waar onbekenden elkaar ontmoeten tijdens een etentje in het “meest liefdevolle restaurant van Vlaanderen”. Het wordt al het derde seizoen van het populaire programma en de VRT is nog op zoek naar nieuwe kandidaten, dus je kan je nu inschrijven.

First Dates is een Brits realityconcept dat ondertussen al in heel de wereld eigen versies kreeg. In het datingprogramma worden twee mensen die door de productie aan elkaar gematcht uitgenodigd voor een etentje in het restaurant van het programma. Daar krijgen ze de kans om elkaar te leren kennen terwijl ze genieten van lekker eten. Op het einde de date moeten beiden zeggen of ze nog verder willen afspreken of niet.

Het eerste seizoen van First Dates op Eén leverde één koppel op, maar tijdens het tweede seizoen – met speciale coronamaatregelen – trof Cupido heel wat meer raak. Een derde seizoen kon dan ook niet uitblijven.

Inschrijvingen

Dat nieuwe seizoen is ook officieel aangekondigd en dus heeft Eén de inschrijvingen geopend. Zie jij het zitten om op date te gaan in “het meest liefdevolle restaurant van Vlaanderen”? Dan kan je je nu inschrijven voor First Dates en wie weet zit jij binnenkort te wachten op je date bij gastheer Patrick, barman Bram en serveersters Leena en Katelen.

Wie zich inschrijft, moet een vragenlijst beantwoorden die bestaat uit vijf thema’s: persoonlijke info, dagelijkse leven, persoonlijkheid, liefde/relaties en dates. Daarnaast moet je ook twee recente foto’s toevoegen aan je dossier. Eens dat gebeurd is, is het aan de programmamakers om een ideale match voor jou te zoeken.

Myriam en Bieke vonden elkaar tijdens First Dates

Meer
Lees meer...