Nieuwe K-popgroep BABYMONSTER maakt leden bekend

De finale line-up van BABYMONSTER, de nieuwe girl group van YG Entertainment, is bekend. De afgelopen weken kon je de online reeks Last Evaluation volgen, waarin de zeven overgebleven meisjes het tegen elkaar opnamen om een plekje in de groep te veroveren. De producers beslisten namelijk al op voorhand dat de groep uit vijf leden zou bestaan.

Het was vandaag een belangrijke dag voor BABYMONSTER en hun vroege fans, want vandaag zou Yang Hyun-suk, de oprichter van YG Entertainment bekendmaken wie de vijf leden van BABYMONSTER zouden worden. Maar daarbij had hij een grote verrassing in petto.

Toch 7 leden

In het begin van de video maakte Yang Hyun-suk, zoals beloofd, de vijf leden van BABYMONSTER bekend. Het ging daarbij om de Zuid-Koreaanse meisjes Ahyeon (15) en Haram (15), de Thaise Pharita (17) en Chiquita (13) en de Japanse Ruka (20). Dat betekende dus dat de Japanse Asa (16) en de Koreaanse Rora (14) de groep niet haalden. Yang had wel nog steeds plannen voor de twee. Zo zou Asa deel uitmaken van een nieuwe Japanse girl group van YG Entertainment en zou Rora haar debuut kunnen maken in de volgende girl group van YG Entertainment.

Maar daarna beantwoorde Yang Hyun-suk enkele vragen van fans. Een vraag daarbij was waarom het zo lang duurde om de vijf namen bekend te maken. Waarop hij antwoordde dat hij de kritiek van de fans hoorde en daardoor begon te twijfelen aan z’n beslissing. Veel fans wilden dat de meisjes samen bleven en hun debuut zouden maken als groep van zeven. En daar hebben de producers dus naar geluisterd. Zo zal BABYMONSTER dus wel uit zeven leden bestaan en zullen Asa en Rora dus wél deel uitmaken van de groep.

Het debuut van de groep staat gepland voor later dit jaar. Het zal de eerste nieuwe girl group van YG Entertainment worden sinds het debuut van BLACKPINK zeven jaar geleden.

Bekijk hier de bekendmaking van de groepsleden van BABYMONSTER:

Meer
Lees meer...