Nieuwe ‘Thor: Love and Thunder’ trailer verzamelt “het beste team ooit”

Nog heel even wachten en dan komt de vierde solofilm van het Marvelpersonage Thor uit. In Thor: Love and Thunder zal de god van de donder opnieuw zijn weg naar het superheldenleven moeten vinden. Na Avengers: Endgame is hij namelijk al het geloof in zichzelf verloren. En uit de nieuwste trailer blijkt dat Thor alle hulp zal kunnen gebruiken.

Thor: Love and Thunder is het vierde deel in de Thor-franchise. Het speelt zich af na de gebeurtenissen van Endgame, waarin de god van de donder vooral op zoek is naar innerlijke rust. Veel meer is er niet geweten over het plot van de aankomende Marvelfilm. Uit de nieuwste trailer lijkt er wel een nieuwe slechterik op te duiken. Daarvoor zal Thor de hulp van zijn team moeten inroepen.

Marvel Studios

Nieuwste trailer

In de nieuwe dertig seconden durende clip horen we Thor (Chris Hemsworth) zeggen: “Er is een maniak die ons allemaal wil vernietigen. We moeten iets doen”. Die maniak is de nieuwe schurk van de film, Gorr, de God Butcher. Die wordt gespeeld door Christian Bale en ziet er op zijn zachtst uitgedrukt gevaarlijk uit.

Om hem te kunnen verslaan, stelt Thor “het beste team ooit” samen. Dat bestaat uit zijn beste vriend, Korg (Taika Waititi) en Valkyrie (Tessa Thompson). Daarnaast heeft Thor deze keer ook de Guardians of the Galaxy aan zijn zijde en tot slot sluit ook Jane Foster (Natalie Portman), Thors ex-vriendin, zich bij hen aan. Korg verwart haar in de de nieuwe trailer wel per ongeluk met actrice Jodie Foster.

Thor: Love and Thunder

Endgame eindigde met Thor die zijn troon op Asgard afstond aan Valkyrie. Daarbij bevond hij zich in een behoorlijk emotioneel complexe plaats op dat moment. Thor was namelijk het geloof in zichzelf kwijt en daardoor ook serieus uit vorm. Hij wenste het tij echter te keren en doet dat met behulp van de Guardians of the Galaxy. En dat is zo’n beetje waar we op verder zullen gaan in Thor: Love and Thunder.

Hoelang de film nu precies zal duren is een even grote mysterie als het plot. De duur van de aankomende film is namelijk inmiddels al een viertal keer veranderd geweest. Met de huidige afspeelduur van 119 minuten zou Thor: Love and Thunder wel de kortste Marvelfilm in vijf jaar zijn. De Oscarwinnende Taika Waititi was de regisseur van dienst.

Bekijk de nieuwe clip van Thor: Love and Thunder hieronder:

Thor: Love and Thunder verschijnt vanaf 7 juli in de Belgische bioscopen.

Meer
Lees meer...