Noa Lang krijgt eigen documentaire op Prime Video

Het regent sportdocumentaires de laatste tijd. Ook op Prime Video kunnen ze van die hype meespreken. Naast documentaireseries als All or Nothing komt de streamingdienst deze week namelijk ook met Lastpak: Noa Lang over de Nederlandse voetballer Noa Lang.

Hij is een van de meest besproken voetballers van de laatste jaren. Sinds zijn aankomst bij Club Brugge zette de ondertussen 24-jarige aanvaller zichzelf in de kijker door zijn talent, maar ook door zijn korte lontje en opvallende reacties. Ondertussen speelt Lang bij PSV Eindhoven en heeft hij een eigen single uitgebracht.

Om het verhaal van Noa Lang uitgebreid te vertellen, komt Prime Video deze vrijdag met een documentaire rond de voetballer. Die zal Lastpak: Noa Lang heten.

Lastpak: Noa Lang

Ondertussen lijkt voetballer Noa Lang vooral slachtoffer van vele blessures, maar toch is hij een van de meest besproken Nederlandse voetballers van de laatste jaren. Dat komt door zijn voetbaltalent, maar ook door zijn directe aanpak in communicatie en zijn soms korte lontje. Daarnaast kwam hij een tijdje geleden als Noano ook met zijn eigen single 7k op je feestje.

Genoeg voor voor Prime Video om aan een documentaire te werken dus. En die komt er ook. De docu zal deze week, op vrijdag 23 februari, nog verschijnen en daarin krijgen fans heel wat momenten achter de schermen te zien en vertelt Noa Lang zijn eigen verhaal.

In de docu zijn er ook verschillende mensen uit Langs omgeving die aan het woord komen. Zo doen zijn ouders hun verhaal en krijgen we ook bekende gezichten als Arsenal-speler Jurriën Timber, Manchester United-coach Erik ten Hag en Inter Milan-speler Denzel Dumfries te zien.

Lastpak: Noa Lang verschijnt op 23 februari op Prime Video.

Meer
Lees meer...