Nieuw seizoen ‘All or Nothing’ volgt succesvol jaar Newcastle United

De populaire Amazon-documentairereeks All or Nothing zou opnieuw aan een nieuw seizoen werken. Dat melden verschillende bronnen. De reeks die elk seizoen een ander sportteam lijkt te volgen, koos deze keer voor de voetbalclub Newcastle United. Wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen, is nog niet duidelijk.

De Premier League kent een interessant seizoen. Zowel aan de top als aan de staart van de competitie begint de spanning op te lopen. Aan de top zien we dit jaar ook één opvallende naam: Newcastle United. De club schittert na enkele mindere jaren na 21 speeldagen namelijk op de vierde plek. Het successeizoen van de Magpies zou gevolgd worden door Amazon Studios voor een nieuw seizoen van All or Nothing.

All or Nothing

Prime Video begon in 2016 met het releasen van All or Nothing, een documentairereeks over American Football. Het eerste seizoen volgde Amazon zo de Arizona Cardinals. De jaren daarna volgden nog onder andere de Los Angeles Rams, de Dallas Cowboys, de Carolina Panthers en de Philadelphia Eagles.

In 2018 waaide de All or Nothing-microbe ook over naar het voetbal. In dat jaar verscheen er een editie over Manchester City. Daarna verschenen er ook nog documentaires over Tottenham Hotspur, Arsenal en Juventus. Ook op nationaal vlak werd er gefilmd, want ook het voetbalteam van Duitsland en Brazilië kreeg een versie.

Newcastle United

Maar binnenkort is Newcastle United dus aan de beurt. Zij zullen het vierde team uit de Engelse Premier League zijn die een eigen documentairereeks krijgen op het platform. Dat melden verschillende bronnen. Newcastle staat op dit moment op de vierde plek in de rangschikking, wat lang niet slecht is voor het team uit het noorden.

Newcastle United, ook wel de Magpies genoemd, voetballen sinds 2017 opnieuw op het hoogste niveau. De laatste vijf seizoenen eindigde het team nooit hoger dan de tiende plek, maar daar lijkt dit seizoen verandering in te komen. Sinds 2021 is de club in Saoedische handen, wat er natuurlijk ook voor zorgde dat het geld voor transfers toenam.

Toch hield de club zich nog in tijdens de laatste twee transferperiodes. Maar dat neemt niet weg dat Newcastle op dit moment aan een goede run bezig is. En die zal dus te zien zijn in het komende seizoen van All or Nothing. Wanneer dat zal verschijnen, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...