Noorse kerstserie ‘A Storm for Christmas’ krijgt officiële trailer

Het is december, dus is het tijd voor kerstfilms. Netflix zet daarbij ook in op kerstseries. In 2019 verscheen zo de Noorse reeks Home for Christmas (Hjem til Jul). Volgende maand verschijnt er met A Storm for Christmas (Julestorm) een nieuwe reeks van dezelfde regisseur. En die heeft nu een officiële trailer gekregen.

De Sint mag dan wel nog niet geweest zijn, het kerstseizoen is duidelijk geopend bij de verschillende streamingdiensten. Op Netflix verschenen zo al Falling For Christmas met Lindsay LohanChristmas with You en The Noel Diary. En nu komt daar nog een kerstserie bij: A Storm for Christmas, waarvan we nu de trailer te zien krijgen.

A Storm for Christmas 

In 2019 verscheen het eerste seizoen van de Noorse kerstreeks Home for Christmas (originele titel: Hjem til Jul) op Netflix. Een jaar later was het tijd voor het tweede en laatste seizoen. Home for Christmas gaat over de 30-jarige Johanna (Ida Elise Broch) die in sneltempo op zoek moet naar een date om mee te nemen naar haar familiefeest. De quirky reeks kon op heel wat fans rekenen, waardoor Netflix een nieuwe reeks bestelde bij de Noorse regisseur Per-Olav Sørensen en die zal volgende maand te zien zijn op de streamingdienst.

A Storm for Christmas (Julestorm) speelt zich af in de luchthaven van Oslo net voor Kerstmis. Op dat moment zijn heel wat mensen in de luchthaven om naar hun familie in het buitenland te vliegen. Anderen zijn dan weer net geland om naar hun familie in Noorwegen te gaan voor kerst, terwijl nog anderen net het plan hebben om het hele kerstgebeuren te ontvluchten in het buitenland. Maar dan breekt er een grote storm uit, waardoor niemand de luchthaven mag verlaten. Alle mensen die op dat moment in de luchthaven zijn, moeten dus noodgedwongen kerst vieren op wat waarschijnlijk de meest ongezellige plaats ter wereld is. En Love Actually-gewijs komen al hun verhalen op een manier samen.

Trailer

In de officiële trailer voor A Storm for Christmas krijgen we al enkele van die verhalen te zien. Ook wordt het al snel duidelijk dat het zal gaan om een komedie, waarbij er naast mooie kerstverhalen ook plaats is om te lachen.

Wie Home for Christmas heeft gezien, kan in de trailer ook Ida Elise Broch herkennen. Zij was in Home for Christmas te zien als hoofdpersonage Johanne. Daarnaast is ook Valter Skarsgård (ja, de broer van Alexander en Bill) te zien in de reeks.

A Storm for Christmas is vanaf vrijdag 16 december 2022 te bekijken op Netflix. De reeks bestaat uit zes afleveringen die allemaal tegelijk beschikbaar zullen zijn.

Bekijk hier de officiële trailer voor A Storm for Christmas:

Meer
Lees meer...