Netflix dropt vandaag tweede nieuwe kerstfilm ‘The Noel Diary’

Het is november en dat betekent dat het terug tijd is voor kerstfilms! Netflix heeft die memo alvast gekregen, want de streamingdienst dropte twee weken geleden al Falling for Christmas, een kerstfilm met Lindsay Lohan in de hoofdrol. Vandaag doet Netflix daar met The Noel Diary nog een tweede bij.

Hoewel de meesten graag nog tot december wachten met de kerstvibes, begint Netflix er al wat vroeger aan. Eerder deze maand loste de streamingdienst zijn eerste nieuwe kerstfilm en vandaag volgt een tweede. In The Noel Diary zien we opnieuw hoe twee mensen elkaar lijken te vinden tijdens de kerstperiode.

The Noel Diary

Het hoeft niet altijd om romcoms te draaien. De nieuwste Netflixfilm The Noel Diary gaat over een bestsellerauteur, Jacob Turner (Justin Hartley), die terugkeert naar zijn geboortestad om daar de erfenis van zijn moeder te regelen. Daar komt Jacob een dagboek tegen dat hem verschillende verhalen en geheimen van vroeger vertelt.

Tijdens zijn zoektocht naar de waarheid ontmoet hij Rachel (Barrett Doss) die zelf ook enkele geheimen met zich meedraagt. Samen gaan ze op zoek naar hun verleden en werken ze tegelijkertijd ook aan hun toekomst.

December op Netflix

Na Falling for Christmas is The Noel Diary al de tweede kerstrelease van Netflix. Na deze release volgen er in december nog twee films in de kerstsfeer. Zo krijgen we nog onder andere De Familie Claus 3 (7 december) en Matilda The Musical (25 december) te zien.

Naast kerstprojecten is er in december ook plaats voor releases als Glass Onion: A Knives Mystery en Pinocchio. En ook Emily in Paris seizoen 3 komt nog voor het nieuwe jaar.

Bekijk de trailer van The Noel Diary hier:

Liever een serie? Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...