North West, 10-jarige dochter van Ye en Kim Kardashian, kondigt album aan

De 10-jarige North West komt binnenkort met een eigen album. Dat liet de dochter van Ye en Kim Kardashian gisteren zelf weten. North is de oudste telg uit het gezin en was de voorbije jaren al enkele keren te zien in verschillende muziekstudio’s, optredens, enzovoort.

De appel valt soms niet ver van de boom. Dat is ook bij de kroost van Ye en Kim Kardashian het geval. Hoewel de twee ondertussen al een tijdje uit elkaar zijn, brengen de kinderen zowel bij papa als mama heel wat tijd door. En daar horen ongetwijfeld ook al heel wat dagen in de muziekstudio bij, want de 10-jarige North West komt met een eigen album. Dat kondigde ze aan tijdens een concert van haar vader Ye.

North West

In 2013 kondigden Ye, toen nog Kanye West, en Kim Kardashian de geboorte van hun eerste kindje aan. Die kreeg de naam North, wat met toevoeging van de achternaam natuurlijk een zeer opvallende naam was. In de jaren daarna kreeg het koppel nog drie kinderen: Saint (8), Chicago (6) en Psalm (4).

Ondertussen zijn we tien jaar later en is het koppel uit elkaar. Maar dochter North West lijkt alvast klaar om in de voetsporen van haar vader te treden. Ze was zo al te horen op Ye’s meest recente album ‘VULTURES 1’ en ging ze als gevolg daarvan ook mee naar enkele concerten.

‘Elementary School Dropout’

Het is op een van die concerten dat North West haar eigen debuutalbum heeft aangekondigd. Nadat ze samen met haar vader de song TALKING live bracht, liet ze aan het publiek weten dat ze binnenkort ook muziek zal uitbrengen.

“Ik heb aan een album gewerkt”, klinkt het. “Het heet ‘Elementary School Dropout”, ging ze verder. Daarmee verwijst ze naar het album ‘The College Dropout’ dat haar vader Ye in 2004 uitbracht. Wanneer het album precies zou uitkomen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...