Het is november dus trapt Mariah Carey het kerstseizoen af

Sinds vandaag is het november en dat betekent officieel dat het volgende maand Kerstmis is. En voor één persoon kan die dag er niet snel genoeg zijn. Mariah Carey, aka de Queen of Christmas, heeft daarom nu al het kerstseizoen afgetrapt met een video op sociale media.

Er zijn drie soorten mensen: mensen die Kerstmis gewoon maar een dag in het jaar vinden, mensen die dol zijn op Kerstmis en dan – volledig buiten categorie – is er Mariah Carey. De seconde dat november begon, verklaarde de zangeres dan ook het kerstseizoen voor geopend.

All I Want For Christmas Is You

Mariah Carey heeft natuurlijk reden genoeg om fan te zijn van de kerstdagen. Traditioneel schiet haar hit All I Want For Christmas Is You dan namelijk opnieuw omhoog in de hitlijsten over de hele wereld. Ze verspilde dan ook geen seconde om het kerstseizoen af te trappen.

In een video, die Mariah Carey deelde op sociale media, is te zien hoe ze – gehuld in een rode glitterjurk – Halloween-pompoenen kapotslaat. Ondertussen horen we de intro van haar legendarische hit spelen. Het mag dus duidelijk zijn: Kerstmis komt eraan!

Bekijk hier de video van Mariah Carey:

Beluister hier nog eens de kersthit van Mariah Carey, All I Want For Christmas Is You:

Meer
Lees meer...